Producten >Automatiseringsniveaus >

Op welk automatiseringsniveau stapt ├║ in?

Automatiseringsniveaus

Uiteindelijk bepaalt het karakter van uw productieproces welke automatiseringsoplossing voor uw organisatie optimaal is om het meeste rendement te behalen. De automatiseringsoplossingen van Cellro zijn onderverdeeld in vijf niveaus. Elk niveau is een stukje uitgebreider als het gaat om de handelingen die de robot verricht en de mate van interactie die hij heeft met de materialen en gereedschappen, bovendien neemt bij elk niveau de intelligentie van het besturingssysteem toe. In het algemeen kan worden gesteld dat het automatiseringsniveau toeneemt naarmate de seriegrootte kleiner wordt en het bemand werken afneemt.

Bij automatiseringsniveau 1 ondersteunt de robot de man achter de machine, naarmate de niveaus toenemen heeft de robot steeds minder aandacht nodig om te kunnen werken. Bij automatiseringsniveau 5 functioneert de robot geheel autonoom. Binnen elk automatiseringsniveau heeft Cellro een uitgebreid assortiment robotcellen die u gegarandeerd automatisch meer rendement opleveren.

Bij welk automatiseringsniveau behaalt uw productieproces het meeste rendement? Neem contact op met onze sales engineers, samen met u bepalen zij de juiste automatiseringsstrategie voor uw bedrijf.

Hofleverancier in hogere versnelling

MCM schrijft met Cellro en Matsuura een nieuw hoofdstuk in honderdjarige geschiedenis┬á Al ruim…
 
Lees meer

Cellro Bestaat Tien Jaar

Cellro viert dit jaar haar tienjarig jubileum. Het is tien jaar geleden dat Cellro de verspanende…
 
Lees meer