Home >De kracht van Automatiseren

De verspanende industrie in West-Europa staat op grote hoogte; de branche is rijk aan kennis en vakmanschap. We vervaardigen hier de allerbeste producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Maar hoe innoverend uw machinepark ook is en hoe goed de producten die u maakt ook zijn, de productiewijze in de branche vertoont nog altijd sterk traditionele trekken met als gevolg dat de spindels van uw machinepark vooral bij beperkte series maar voor zo’n 25% draaien. 

Daarbij komt dat de investeringen hoog zijn en de prijzen onder druk staan, mede door de invloed van opkomende economieën als China en andere lage lonen landen. Deze landen investeren inmiddels ook volop in hoogwaardige productiemiddelen en technologieën, maar in tegenstelling tot de Europese markt, hebben zij wel vierentwintig uur per dag voldoende personeel voor een laag uurtarief beschikbaar.

De verspanende industrie in West-Europa richt zich dan ook vooral op het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige producten in kleine series. In de visie van Cellro Automatisering is het verregaand automatiseren van deze productieprocessen de enige oplossing om tegenwicht te blijven bieden aan de opkomende economieën, en zodoende in de huidige markt rendabel te blijven opereren. Daarom hebben wij ons de toegelegd op het ontwikkelen van intelligente robotcellen die het productieproces in de verspanende industrie efficiënter, dus kostenbesparender maken. Zo worden mensen en machines optimaal ingezet.

Hofleverancier in hogere versnelling

MCM schrijft met Cellro en Matsuura een nieuw hoofdstuk in honderdjarige geschiedenis  Al ruim…
 
Lees meer

Cellro Bestaat Tien Jaar

Cellro viert dit jaar haar tienjarig jubileum. Het is tien jaar geleden dat Cellro de verspanende…
 
Lees meer