Doosan CNC Machine Cellro Xcelerate

Automatiseren op een Doosan

U wilt uw Doosan effectiever kunnen inzetten? Dat kan, Xcelerate is de ideale beladingsrobot om gekoppeld te worden aan alle soorten Doosan-machines. Doosan is een betrouwbare partner en heeft wereldwijd meer dan 30.000 machines geïnstalleerd. Het bedrijf levert 4 verschillende machine lijnen: Lynx series, Puma series, DNM series en Mynx series. Doosan is op gericht in 1976 en werkt inmiddels met meer dan 167 dealers in 54 verschillende landen.

Cellro heeft ruime ervaring met het koppelen van Doosan CNC-machines. Zo automatiseerde wij recent Xcelerate op een Doosan DNM 350 AX, Doosan Puma en een Doosan Puma 2600Y.

De veelzijdigheid van Xcelerate maakt het mogelijk om kleine tot middelgrote series te verwerken. Xcelerate is zeer betrouwbaar en door de eenvoudige software zijn onze klanten vanaf dag één efficiënter aan het werk. Zo is hij in staat ook uw Doosan ideaal te benutten. Met Xcelerate kan de productie overdag verhoogd worden met wel 20% (tijdens bemande uren) en in de nacht onbemand doorlopen.

Producten in alle vormen kunnen gehandeld worden door Xcelerate. Voor de grijper van Xcelerate maakt de vorm niet uit. Of het nu vierkanten, stangen, ronde of ongedefinieerde producten zijn, de grijper is aan te passen naar uw wensen. Het geheim is de vrijheid van configuratie van de vingers en de inlays.

De software is zo ingericht dat met het scherm de robot eenvoudig in te stellen is. De intelligentie in de software maakt het mogelijk om nieuwe modulen toe te voegen en bestaande te updaten. Heeft u bij de nieuwe module een andere inlay of vingers nodig? Dat kan, deze geeft u eenvoudig in. Dit kunt u zelf bepalen, wat u flexibiliteit geeft om automatisering toe te passen in uw eigen productieproces.

Bent u ook nieuwsgierig geworden hoe u efficiënter gebruik kan maken van uw Doosan. Neem direct contact met ons op.

Ook automatiseren op een Doosan? Wij geven graag persoonlijk advies.

Xcelerate automatiseert onder andere deze CNC Machines:

Waarom zij kiezen voor automatiseren