Cellro Fanuc robotarm

Automatiseren op een Mazak

Automatiseren om meer productieve uren uit uw Mazak te halen? Dan is Xcelerate van Cellro voor u dé oplossing. Cellro heeft ruime ervaring met het koppelen van alle Mazak-machines. Zo automatiseerden we onder andere een Mazak Integrex i100S Matrix 2 voor een klant in de medische industrie en een Mazak Quickturn S200.

Mazak is opgericht in 1919 en op dit moment een wereldwijde speler op het gebied van werktuigmachines. Bij Mazak staat: “Hoge kwaliteit”, “Geavanceerd” en “Internationaal” hoog in het vaandel. Mazak focust op het ontwikkelen van producten die in korte tijd grote verbeteringen bewerkstelligen in productiviteit.  Na het vestigen van Mazak Corporation in de VS, is de productiebasis wereldwijd uitgebreid met UK, Singapore ,China en hun eigen Japanse productie. Mazak is de enige maker van werktuigmachines die een globaal productiesysteem hebben gevestigd. Met deze lokale fabrieken kunnen kunnen zij een goede service leveren aan hun klanten.

Ook automatiseren op een Mazak? Wij geven graag persoonlijk advies.

Xcelerate kan gekoppeld worden aan alle soorten Mazak-machines en is in staat om kleine tot middelgrote series te verwerken. Huidige gebruikers van Xcelerate prijzen het gebruiksgemak en de flexibiliteit. Ze zijn in staat om hun Mazak optimaal te benutten. Overdag worden enkel stuks geproduceerd, in de nacht gebruiken zij hun Mazak voor kleine of middelgrote series. Ook als er geen personeel aanwezig is, kan de Mazak zijn werk blijven doen dankzij het gerobotiseerde beladingssysteem van Cellro.

Bent u ook nieuwsgierig geworden hoe u efficienter gebruik kan maken van uw Mazak. Neem direct contact met ons op.

Xcelerate automatiseert onder andere deze CNC Machines:

Zij kiezen al voor CNC automatiseren met Xcelerate: