Configureer

uw eigen Xcelerate!


Inlog aanvragen

Xcelerate is bedoeld om een machine automatisch te beladen met werkstukken. Van draaibanken tot freesmachines en van slijpmachines tot meetmachines; Xcelerate zorgt ervoor dat productieseries automatisch afgewerkt worden. Het automatische beladingssysteem is te koppelen aan zowel nieuwe als bestaande CNC-machines. Het is zelfs mogelijk om Xcelerate aan meerdere machines te koppelen, echter niet gelijktijdig. Dit maakt onbemande productie mogelijk voor een breed scala aan machines. Hierdoor kunt u zich tijdens uw werkuren op het meer uitdagende werk concentreren. Daarnaast kan Xcelerate natuurlijk ook na werktijd onbemand series draaien.

Benieuwd welke configuratie van Xcelerate het beste in uw productie past? Vraag dan uw persoonlijke inloggegevens aan en configureer uw eigen Xcelerate. Na het doorlopen van de configurator ontvangt u de daarbij behorende budgetofferte. Deze productconfigurator ondersteunt de verschijningsvormen Xcelerate X10 en Xcelerate X20 met een maximaal robot handelingsgewicht tot 35 kg.

Wat klanten over Xcelerate zeggen:

We hebben gekozen voor Xcelerate vanwege de compactheid van het systeem en de eenvoudige bediening.

Xcelerate kent drie verschijningsvormen. De drie types verschillen in opslagcapaciteit en robot handelingsgewicht. Xcelerate X10 en Xcelerate X20 zijn compacte modellen die geschikt zijn voor handzame producten met een robot handelingsgewicht tot respectievelijk 12 kg en 35 kg. Heeft u werkstukken die in combinatie met de gripper een gewicht binnen deze range hebben? Dan is Xcelerate X20 het meest geschikt voor u. Voor lichtere producten volstaat Xcelerate X10. Verspanende bedrijven die werken met grotere en/of zwaardere producten of behoefte hebben aan een grotere opslagcapaciteit, kunnen het beste kiezen voor Xcelerate X60. Waar Xcelerate X10 en X20 gebruik maken van lades, werkt Xcelerate X60 met trays. Hierdoor kan er ruimte gemaakt worden voor meer diverse productafmetingen.

Zoekt u een oplossing voor het bewerken van freesproducten in (zeer) kleine series, onbemand én volledig bewerkt? Met de functie R-C2 wordt grijpen en opspannen in één processtap uitgevoerd. Het antwoord op de ultieme uitdaging van high-mix/low-volume. Deze innovatie is ontwikkeld in samenwerking met GRESSEL AG, onze ervaren partner in span- en grijptechniek. Met de functie R-C2 | 6S is de robotcel ook voorzien van een Cellro 6S keerstation waarbij een stabiele én een processtabiele overname wordt gerealiseerd. Het product wordt in dezelfde opspanning aan alle kanten bewerkt. Bovendien stijgt de efficiëntie van de productie.

Meer weten over Xcelerate of een van de andere Cellro producten? Neem dan contact op of bekijk de productpagina.

Productoverzicht
Inlog aanvragen

De voordelen van het automatiseren van uw CNC-machine

Verhogen inzetbaarheid CNC-machine
  • 20% meer productie tijdens bemande uren
  • Extra onbemande productie-uren
  • Minder bemande uren per machine
Verhogen flexibiliteit
  • Sneller anticiperen op klantvragen
  • Kortere doorlooptijden
  • Snellere ROI op totale investering
Reductie productiekosten
  • Voorraad
  • Interne logistiek
  • Loonkosten