Olstral

Olstral wil meer zijn dan een goede leverancier van apparatuur, machines of verbruiksmaterialen. We bieden de Roemeense markt nieuwe oplossingen om het industriële concurrentievermogen te vergroten door middel van innovatieve producten en oplossingen.

Olstral heeft zich tot doel gesteld haar partners alleen hoogwaardige oplossingen aan te bieden, waarbij innovatieve technologie optimale varianten biedt voor het oplossen van klantwensen. We streven ernaar de beste te zijn, zodat we een systeem hebben ontwikkeld waarmee we onze klanten alleen robuuste, krachtige producten kunnen bieden die aan de eisen van het veld kunnen voldoen.

We zijn al meer dan 20 jaar actief op de markt voor industriële goederen en we zijn erin geslaagd om betrouwbare partners te worden, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor een van de oudste spelers op de Europese markt, OLSTRAL. Daarnaast leveren we CNC-machines van gerenommeerde bedrijven zoals KELLENBERGER, AMADA, HARDINGE, MATEC, YASDA, GOODWAY,YCM, AWEA.