EMO Hannover 2023

Uw volgende stap in CNC-automatisering

Bezoek Cellro op ’s werelds toonaangevende beurs voor productietechnologieën. Stap de toekomst van CNC-automatisering binnen. Een toekomst waarin CNC-automatisering en vakkundige operators samenwerken, waardoor de efficiëntie toeneemt en het menselijk potentieel als nooit tevoren wordt benut.

Datum

18 – 23 september

Locatie

Messegelände, D 30521 Hannover

Stand

Hal 14 | Stand F14

Roadmap

voor de toekomst van CNC-automatisering

Stap op EMO Hannover door de 4 niveaus van Cellro’s roadmap. Van robotisering tot automatisering en van digitalisering tot logistieke integratie. Op welk niveau u zich ook bevindt, neem uw volgende stap in CNC-automatisering met Cellro tijdens EMO Hannover 2023.

Niveau 1

Robotisering

Zie C-Mate in actie die eenvoudige en repetitieve taken van operators overneemt, zoals grijpen en onderdelen plaatsen.

Niveau 2

Automatisering

Groei door naar onbemande CNC-productie met Xcelerate, Elevate of Ultimate. CNC-automatiseringsoplossingen voor high mix low volume productie.

Niveau 3

Digitalisering

Ondersteun met digitalisering de dagelijkse taken op de werkvloer. Cellro Cell Control (C3) voor het beheer van uw robotcel en Manufacturing Intelligence voor uw gehele CNC-werkvloer.

Niveau 4

Logistieke integratie

Neem een kijkje in de toekomst en zie hoe AGV’s de logistiek automatiseren en een volledig continue en geautomatiseerde CNC-productie mogelijk maken.

Highlights van Cellro tijdens EMO Hannover 2023

Manufacturing intelligence [NIEUW]

Behoud de controle over meerdere geautomatiseerde CNC-machines. Bekijk een glimp van de Manufacturing Intelligence suite, die na EMO Hannover beschikbaar is.

CNC-automatiseringsoplossingen

Zie zowel op onze eigen stand, als die van onze partners, meerdere CNC-automatisering systemen in actie, waaronder de C-Mate en Xcelerate. Daarnaast zijn ook de Elevate en Ultimate aanwezig.

Job validatie

Voorkom ongeplande stops van onbemande productiejobs door alle vereisten en voorwaarden voor een volledig onbemande productie te garanderen met Job validatie van Cellro.

Partners van Cellro op EMO Hannover 2023

Bezoek de stand van Alzmetall

Hal 12 – Stand D20 | Zie de Xcelerate X20  aan een GS600.

Bezoek de stand van Gressel AG

Hal 5 – Stand A23 | Bekijk de Xcelerate X35 | R-C2 | 6S.

Wat levert een bezoek aan Cellro tijdens EMO Hannover 2023 op?

Nieuwe inspiratie

Doe nieuwe ideeën en inspiratie op voor CNC-automatisering. Ontdek de mogelijkheden in robotisering, automatisering, digitalisering en logistieke integratie voor toekomstige projecten in uw bedrijf.

CNC-automatisering in actie zien

Ervaar de werking van Cellro’s line-up, van C-Mate en Xcelerate en van Elevate tot Ultimate. Ook in combinatie met CNC-machines bij de stands van onze partners.

Nieuwste innovaties bekijken

Neem een kijkje in de toekomst en ontdek hoe AGV’s de logistiek automatiseren en een volledig continue en geautomatiseerde CNC-productie mogelijk maken.

Persoonlijk advies krijgen

Maak kennis met het team van Cellro en ga in gesprek met CNC-automatisering experts. Laat u adviseren over de oplossingen die het beste bij uw productiebehoeften en bedrijfsdoelstellingen aansluiten.

Kom langs en bezoek Cellro
in Hal 14 | Stand F14