Logo AMB 2022 Messe Stuttgart, 6C72

Ontdek uw weg naar Smart Manufacturing

Van 13-17 september ontmoet de verspanende industrie elkaar tijdens de AMB in Messe Stuttgart. Gedurende 5 dagen het bruisende centrum om nieuwe producten, technologieën en innovaties te ontdekken die uw onderneming verder brengen. Cellro CNC Automatisering is er ook bij! U vindt ons in hal 6, stand C72. 

Road map voor succesvolle automatisering

De verspanende industrie kent groeiende uitdagingen zoals: gebrek aan vakmensen, dagelijkse dynamiek van de productie en veranderende klantvragen. Een grote uitdaging is de high-mix, low volume productie: Hoe organiseer ik een grote variëteit aan producten met een relatief klein volume? Dit vraagt veel flexibiliteit op de productievloer. Met een automatiseringsstrategie op 4 niveaus kunt u deze uitdagingen omzetten in effectieve groei en uw businessdoelstellingen verwezenlijken. De roadmap van Cellro helpt u stap voor stap met: robotiseren, automatiseren, digitaliseren en logistieke integratie.

Altijd groen licht in uw productie

Dat vereist een betrouwbare productieplanning. Het productieproces binnen verspanende bedrijven bestaat uit talloze variabelen die van invloed zijn op de productieplanning. Voor het verzamelen en ontsluiten van diverse materiaal- en informatiestromen spreken we in de automatiseringsoplossingen van Cellro over data intelligentie. Deze intelligente data presenteert zichzelf met de juiste informatie op het juiste moment aan de gebruiker. 

Bij Cellro heet deze functionaliteit: Job verificatie, deze stelt u in staat uw productieplanning voorspelbaar in te richten en de toegezegde levertijden aan uw klant te realiseren. Door gebruik te maken van duidelijke symbolen is in één oogopslag te zien waar nog aan gedacht moet worden alvorens een reeks van jobs voor autonome productie te starten. Groene vinkjes klaar om te starten, rode kruisjes er ontbreken essentiële benodigdheden en grijze kruisjes geven aan dat de jobs gestart kunnen worden maar gedurende de looptijd van de productie actie vereist, bijv. materiaal wat niet voldoende voorradig is voor het aantal te produceren delen. Cellro noemt dit het Stoplicht voor de productie. 

Presentatie Productie Stoplicht

Meer weten over hoe u een betrouwbare productieplanning kunt creëren met inzet van automatisering? Neem deel aan de presentatie ‘Productie Stoplicht’ tijdens de AMB! Dagelijks om 14:30u (CEST) live op de Cellro stand 6C72. Maak uw interesse kenbaar via onderstaand formulier om deel te kunnen nemen. Let op er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar per dag.  

Inschrijven presentatie

Het is niet meer mogelijk u in te schrijven voor dit event.

Producten & Functionaliteiten

De volgende producten uit Cellro’s brede product portfolio zijn live in actie te zien tijdens AMB: Xcelerate X20 en Xcelerate X35 | R-C2 | 6S. Ook tonen we u onze modulaire oplossing Ultimate.  

Met Xcelerate handelt u handzame delen, in kleine series flexibel en automatisch na elkaar. Dit is ideaal als u ’s avonds en in het weekend kleine series wilt laten lopen. Met de functionaliteit R-C2 | 6S bewerkt u vanaf serie grootte 1 geautomatiseerd alle 6 de zijden.  

Ulitmate laat zich uitstekend inzetten voor de mix van pallet- én producthandling. Met kleine series die u flexibel wilt bewerken 24/7. Het systeem handelt moeiteloos zware gewichten vanaf 165+ kg. Meerdere machines koppelen in de toekomst? Deze kunnen eenvoudig toegevoegd worden binnen de standaard software functionaliteiten van Cellro C3 Advanced.

Cellro, uw partner voor CNC Automatisering

Cellro ontwikkelt, maakt en levert automatiseringsoplossingen voor de verspanende industrie. Flexibele oplossingen die meegroeien met het productieproces van onze klanten is cruciaal. Elke reis begint met de eerste stap; een enerverende reis die we met veel klanten wereldwijd succesvol gestart zijn. Naar onze mening is deze reis nooit klaar. Dichtbij onze klanten met eigen vestigingen in Nederland, Zuid-Duitsland en via ons internationale dealernetwerk, staan we voor u klaar om uw automatiseringsroadmap samen te stellen én uit te rollen. Cellro – Think ahead.