Logo ATS-S Illinois, Amerika

Van 14 tot en met 16 mei staat onze dealer ATS-S op TOYOTECH 2019: 5-Axis Machine Expo. Dit is een beurs die plaatsvindt in Arlington Heights, Illinois in Amerika. Tijdens dit evenement zal onze dealer Xcelerate X20 demonstreren, om te laten zien hoe de machine op een freesbank en draaibank kan werken.

Tijdens deze beurs zullen verschillende innovatieve machines tentoongesteld worden waarmee u uw concurrentie een stap voor kunt blijven, zeker als het gaat om 5-assige bewerkingen. De showroom zal onder andere volstaan met 5-assige machines, horizontale en verticale bewerkingscentra, slijpmachines en geavanceerde automatiseringssystemen

In de verspanende industrie is automatisering vandaag de dag de sleutel tot een gezond en bloeiend productieproces. Maar wanneer u een robot toevoegt aan uw personeel, is het verstandig om ook te kiezen voor flexibiliteit. Winstgevendheid op lange termijn vereist een systeem dat zo flexibel is dat het voldoet aan uw behoeften, zowel vandaag als in de toekomst. Automatisering betekent dat u uw personeel kunt inzetten voor taken waarbij hun kennis het best tot zijn recht komt.

Xcelerate staat voor alles-in-één technologie. De robot is in staat om verschillende afhandelingstaken met een ongeëvenaarde precisie uit te voeren. Jarenlange research en ontwikkeling hebben Cellro in staat gesteld om zoveel functionaliteit samen te brengen in een dergelijke compacte en toegankelijke oplossing. Dat is wat we eenvoudig revolutionair noemen.