Koningsschot 41, 3905 PR Veenendaal

“Uw product: Configureren → Grijpen → Opspannen“

Uw productmix kent u, de mogelijkheden om die geautomatiseerd te produceren kunnen nog wel eens divers en uitdagend voelen. Cellro en SCHUNK slaan de handen in één. Daagt u ons uit?

Neem uw producten mee en ervaar live hoe u deze kunt configureren in de Cellro software. Grijpen en handelen met de unieke grijptechnologie. Ook de speciale, niet alledaagse, vormen kunt opspannen met de diverse opspanmogelijkheden van SCHUNK.

Workshops

Tijdens deze dag zijn er verschillende workshops te volgen:

 • 10.00 en 14.00u – Cellro – Niet programmeren maar configureren
  Cellro maakt het u gemakkelijk. Ervaar het zelf door uw eigen product in te geven in onze besturing.
 • 11.00 en 15.00u – Cellro en SCHUNK – Workshop grijptechnologie
  SCHUNK-grijptechnologie: tijdens de workshop grijptechnologie zal worden ingegaan op de 2-vinger parallelgrijper JGP-P. Deze is geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een flexibele, sterke en kosteneffectieve grijper. De grijper ondersteunt bij het beladen en ontladen van werktuigmachines, assemblagewerkzaamheden en Pick & Place toepassingen. Daarnaast zal het BSWS snelwisselsysteem aan bod komen. Het gereedschapsloze vingerwisselsysteem reduceert de insteltijden tot een minimum en verhoogt de productiviteit en flexibiliteit van het hele systeem.
 • 12.00 en 16.00u – SCHUNK – Workshop opspantechnologie
  SCHUNK-opspantechnologie: maak kennis met het nieuwe modulaire systeem TANDEM 3. De TANDEM 3 biedt meer oplossingen en prestaties voor het opspannen van werkstukken in het standaardbereik en maakt het de weg vrij voor gebruik in geautomatiseerde machinebelading. Ook zal het VERO-S nulpuntspansysteem voor extreem snelle en uiterst precieze conversie van werkstukken en opspanmiddelen op moderne 3-, 4-, of 5-assige bewerkingscentra worden toegelicht. De verscheidenheid aan toepassingen en configuraties zijn uniek in zijn soort.

Een ochtend of middag, voorzien van een heerlijke lunch met een uniek kijkje in de keuken bij Cellro. Waarbij we u alvast kunnen beloven: we hebben niet stil gezeten afgelopen jaren!

Bewandel de weg van configureren, grijpen en opspannen, laat u zelf informeren en inspireren voor de volgende stap in uw productie. Inschrijven kan via het onderstaande formulier. We kijken er naar uit om u te ontmoeten!

Registreren

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Evenement details

 • Datum: 1 december 2022
 • Duur: Van 10.00-13.00 uur en 14.00-17.00 uur
 • Bezoekadres: Cellro B.V., Koningsschot 41, 3905 PR Veenendaal
 • Aanwezig Cellro: Arno van den Bisen, Michiel van Buul, SCHUNK: Huib Kok, Jasper Merkus
 • Vragen of meer informatie: sales@cellro.com