Cellro event 2019
Regio Veenendaal & Ede

Ervaar van 19 tot en met 22 maart 2019 de verbindende kracht achter acht innovatieve bedrijven in de omgeving van Ede en Veenendaal. Binnen een straal van drie kilometer openen deze bedrijven hun deuren om u te voorzien van live demonstraties, advies en innovatie. Kom langs bij Cellro in Veenendaal en aanschouw Xcelerate en Elevate in actie. U ziet met eigen ogen hoe de robot het werk rondom een CNC-machine oppakt, alsmede de bedieningseenvoud en het ongekend ruime laadvermogen.

‘Verbinden’ als thema
De DEMOWEEK 2019 staat in het teken van ‘verbinden’. Technische bedrijven werken immers constant samen aan de nieuwste ontwikkelingen. Kennis wordt hierbij gebundeld en gedeeld. Dit noemen wij ‘smart manufacturing’. Kortom, techniek verbindt.

Maak kennis met Xcelerate en Elevate
Xcelerate maakt het automatiseren van een CNC-machine bijzonder eenvoudig. Het robotsysteem neemt de herhalende taken van een draai- of freesmachine over, van eenvoudige product handling tot het voorbereiden en wisselen van fixtures. Xcelerate heeft een gebruiksvriendelijke bediening, behoudt open toegang tot de machine en kan in slechts vijftien minuten aan een andere machine worden gekoppeld. Daarnaast stellen wij u graag voor aan Elevate, de grote broer van Xcelerate. Elevate wordt gebruikt voor het laden en lossen van CNC-machines en bouwt voort op dezelfde modulaire technologie als Xcelerate. De machines zijn vergelijkbaar qua compactheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Elevate kan echter veel meer gewicht hanteren, heeft meer opslagruimte en kan worden gebruikt aan twee machines tegelijk.

Wij willen u beter leren kennen en meer vertellen over mogelijke automatiseringsoplossingen tijdens de DEMOWEEK. Graag delen we onze kennis en ervaring over hoe het inzetten van beladingssystemen toegepast kan worden in uw situatie. U wilt toch ook efficiënt werken? Reserveer de DEMOWEEK 2019 nu vast in uw agenda.

Vraag uw gratis entreekaart aan

 

21 maart: lunchsessie met FME

Cellro organiseert op 21 maart vanaf 12.30u een lunchsessie in samenwerking met de brancheorganisatie FME met als thema ‘Digitalisering en Automatisering’. Vragen over de breedte van digitalisering binnen het productieproces komen voorbij, maar juist ook de praktische invulling: welke stappen zijn nodig op weg naar een digitale fabriek?

Bent u hierin geïnteresseerd?

Graag ontvangen we uw aanmelding via sales@cellro.com. Vermeld hierbij uw contact gegevens en bedrijfsnaam.

Event aanmelding NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.