Cellro Xcelerate aanwezig op evenement
brabantse-metaaldagen-2019 De Brabanthallen (hal 7), 's-Hertogenbosch

Van 10 tot en met 12 april 2019 vindt de eerste editie van de Brabantse Metaaldagen plaats in Den Bosch. Cellro zal hierbij aanwezig zijn. We zullen niet alleen bij een van de stands te vinden zijn, maar we zullen ook actief onze kennis met u delen. Zo geeft Cellro op donderdag 11 april een lezing over automatisering en hoe u dit het beste stap voor stap kunt aanpakken. Daarnaast staan onze experts klaar om al uw vragen over automatisering te beantwoorden. We denken graag mee over hoe u het beste uw productieproces kunt inrichten.

Demonstratie Xcelerate X20 met Collet Exchange

Bij standnummer B034 kunt u terecht voor een uitgebreide demonstratie van onze beladingsrobot Xcelerate. Xcelerate is sterk in het beladen van CNC-machines met werkstukken. Door zijn compacte bouw is Xcelerate gemakkelijk te plaatsen en blijft de machine vrij toegankelijk om ook handmatig te blijven beladen. Hierdoor is Xcelerate een echte automatiseringsoplossing, bedoeld om de vakman te ondersteunen met een sterke verhoging van de dagelijkse output.

Donderdag 11 april: lezing over de ins en outs van automatiseren

Op donderdag 11 april geeft Cellro van 16:00 uur tot maximaal 16:45 uur een lezing over het automatiseringsproces en hoe u dit stap voor stap kunt aanpakken. Via onderstaand formulier kunt u zich hiervoor aanmelden.

Event aanmelding NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie

We zien u graag in de Brabanthallen (hal 7), Den Bosch bij stand B034 van 10 tot en met 12 april.