Cellro Automotion logo Veenendaal

Tijdens de AMB stonden er meerdere systemen van Cellro in de schijnwerpers. Maar er was één innovatie die de meeste aandacht trok: Elevate! Dit is de grote broer van Xcelerate.

Heeft u, om wat voor reden dan ook, de AMB moeten missen en hierdoor ook de lancering van de grote broer van Xcelerate, Elevate? 

Op vrijdag 5 oktober zijn Xcelerate en Elevate in actie te zien tijdens onze tweede inspiratiedag in Veenendaal.

Meld u direct aan!

Cellro’s tweede Inspiratiedag 2018

Wij willen u beter leren kennen en meer vertellen over mogelijke automatiseringsoplossingen op onze Inspiratiedag in ons Democentrum. 
Graag delen we onze kennis en ervaring hoe het inzetten van robot beladingssystemen toegepast kan worden in uw situatie. Neemt u gerust uw product(en), (tekening(en) of materiaal mee om onze experts de kans te geven u van volledig advies te voorzien.
De inzetbaarheid van automatisering is een belangrijke stap in de bedrijfsvoering, daarom geven we u graag inzicht in de financiële kant van deze stap. Tijdens onze Inspiratiedag kunnen we u een compleet overzicht tonen door middel van de ‘return on investment’ sheet die we op basis van markt betrouwbare getallen met u in kunnen vullen.

Daarnaast stellen wij u graag voor aan Elevate, de grote broer van Xcelerate.

Elevate is onze nieuwste innovatie en de grote broer van onze populaire Xcelerate. Elevate wordt gebruikt voor het laden en lossen van CNC-machines en bouwt voort op dezelfde modulaire technologie als Xcelerate. De machines zijn vergelijkbaar qua compactheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Elevate kan echter veel meer gewicht hanteren, heeft meer opslagruimte en kan worden gebruikt aan twee machines tegelijk.

Een belangrijke eigenschap van Elevate is dat het een hoge capaciteit kan hanteren en toch minimale ruimte in beslag neemt. Het systeem is lang en slank, en laat de gebruiker toe tot wel 28 trays op te slaan, op een vloeroppervlakte tot 2,8 m² tot 5 m², afhankelijk van de gekozen configuratie. Dit komt neer op een verbluffende 14 m² aan opslagcapaciteit voor producten met een afmeting van 100 x 100 mm. Een ander interessant kenmerk is de Smart Storage-technologie. Deze technologie verhoogt de kostenefficiëntie aanzienlijk door verloren ruimte te minimaliseren en de verplaatsingstijd van de robot tussen machine en tray te verminderen.

Elevate bouwt voort op de bestaande modulaire technologieën die Cellro in haar systemen gebruikt. Daardoor is Elevate compatibel met veel modules die worden gebruikt met Xcelerate, waardoor gebruikers het systeem kunnen afstemmen op hun specifieke behoeften

Wij kijken er naar uit u te ontmoeten!

 

Twijfelt u nog? Redenen om de Inspiratiedag te bezoeken:
  • Kom erachter wat automatisering voor u en uw bedrijf kan betekenen
  • Krijg antwoord op uw vragen en ga in gesprek met onze technisch adviseurs
  • Uitgebreide demonstraties in het Democentrum van Cellro

Ja, ik meld mij gratis aan voor dit event

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontmoet ons