Cellro Automotion logo Veenendaal

Wanneer u een blik in uw machinepark werpt ziet u uw mensen die hard aan het werk zijn om alles op tijd af te krijgen. Zij maken overuren, het liefst zo weinig mogelijk natuurlijk, maar als er afgesproken levertijden gehaald moeten worden is het toch noodzakelijk. Helaas staat er een machine stil omdat er geen collega is die een nieuw programma kan programmeren. En spijtig genoeg is de bediener van de machine, die juist vandaag series moest doordraaien, ziek.

Als dit een herkenbare situatie voor u is dan weet u ook dat de markt bol staat met werk en vakmensen moeilijk te krijgen zijn. De levertijden staan net als de prijzen onder hoge druk. Is het dan mogelijk om in deze tijd meer output te draaien met meer marge? Of nieuw werk aan te nemen en hiermee uw klantenbestand en marktaandeel te vergroten?

Meld u direct aan!

Cellro’s Inspiratiedag 2018

Herkent u bovenstaande situatie? Dan willen wij u graag beter leren kennen en meer vertellen over mogelijke automatiseringsoplossingen op onze Inspiratiedag in ons Democentrum.
Graag delen we onze kennis en ervaring hoe het inzetten van robot beladingssystemen toegepast kan worden in uw situatie. Neemt u gerust uw product(en), (tekening(en) of materiaal mee om onze experts de kans te geven u van volledig advies te voorzien.

 

De inzetbaarheid van automatisering is een belangrijke stap in de bedrijfsvoering, daarom geven we u graag inzicht in de financiële kant van deze stap. Tijdens onze Inspiratiedag kunnen we u een compleet overzicht tonen door middel van de ‘return on inventsment’ sheet die we op basis van markt betrouwbare getallen met u in kunnen vullen.
Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten!

 

Twijfelt u nog? Redenen om de Inspiratiedag te bezoeken:
  • Kom erachter wat automatisering voor u en uw bedrijf kan betekenen
  • Krijg antwoord op uw vragen en ga in gesprek met onze technisch adviseurs
  • Uitgebreide demonstraties in het Democentrum van Cellro

Ja, ik meld mij gratis aan voor dit event

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontmoet ons