Cellro EMO 2017
Metalloobrabotka logo on Cellro Moskou, Rusland
Bij de aankomende Metalloobrabotka nemen we twee Xcelerate X20’s, een freesbank, een draaibank en twee productkarren mee. Het is een belangrijk event voor ons, want we introduceren het Axile-label voor de 5-assige machine van de Russische Federatie (van het merk Buffalo). Een ander zeer belangrijk product voor ons is de Techni waterjet uit Australië.
Onze focus ligt op het informeren van de markt over onze nieuwste ontwikkelingen. Op dit moment zijn we dankzij onze samenwerking met Cellro een lange weg gekomen om alles bij BPK te automatiseren. We zijn erg benieuwd in hoe consumenten op onze aankondigingen zullen reageren. Onze prioriteit ligt niet bij het verkopen van producten, maar bij het informeren van het publiek.
Metalloobrabotka is de grootste show voor Rusland. Iedereen die werkzaam is in de metaalindustrie zal er zijn. We kijken er naar uit om onze nieuwste ontwikkelingen te tonen (Axile, nieuwe samenwerking met Cellro, nieuwe lancering van het SASTA-merk (echt een groot Russisch machinebouwbedrijf).