Cellro EMO 2017
METAV 2018 logo Düsseldorf, Hall 16 / D85

METAV is een vakbeurs speciaal ontwikkeld voor fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van metaalbewerkingsmachines, gereedschappen, industriële automatisering en meet -en regeltechnieken. Experts uit de industrie zullen allemaal aanwezig zijn van dinsdag 20 februari t/m zaterdag 24 februari 2018 in Düsseldorf.

Uiteraard staat Cellro ook op deze beurs. Dus komt u naar METAV en bent u benieuwd naar onze automatiseringsoplossingen? Klik op onderstaande knop en meld u eenvoudig gratis aan. Wij ontmoeten u graag!

Meld u gratis aan

Bekijk onze Xcelerate X20 met Fixture Exchange

Cellro geeft een live-demonstratie van de Fixture Exchange naast een Xcelerate X20 op de METAV 2018 (20-24 februari in Düsseldorf). Geïnteresseerden kunnen Cellro bezoeken bij stand D85 in hal 16.

Xcelerate behoort tot Cellro’s kernproducten. Vanuit haar brede portfolio kan de automatiseringsontwikkelaar een passende oplossing bieden voor uiteenlopende wensen – tot aan 24 uur per dag onbemande productie en draagvermogens tot 260 kg. Een mooi voorbeeld is Cellro’s Elevate oplossing, die dankzij het verticale design een ongekende opslagcapaciteit biedt.

Door zijn compacte bouw is Xcelerate gemakkelijk bij te plaatsen en blijft de machine vrij toegankelijk om ook handmatig te blijven beladen. Hierdoor is Xcelerate een echte automatisering, bedoeld om de vakman te ondersteunen met een dagelijkse output verhoging van 20%.
Xcelerate is te bedienen via een eenvoudige touchscreenbediening. Met één dag training kan elke operator hier mee overweg.   Xcelerate is flexibel inzetbaar voor verschillende type machines zoals draaien, frezen, slijpen en meten. Verschillende functies en type producten.  Tijdens de beurs zijn wij vertegenwoordigd met Xcelerate X10 en Xcelerate X20.

Nog langer onbemand produceren met uw freesmachine? Het kan met de nieuwste optie van Xcelerate: Fixture Exchange.

Dankzij de Fixture Exchange-module kan de robot de juiste grijper selecteren om de machineklemmen te tillen en verplaatsen. Ook kan de robot de klemmen wisselen en opbergen. De Fixture Exchange is het antwoord van Cellro op de tegenwoordig steeds complexer wordende productietaken. Werkstukken hebben vaak zeer uiteenlopende vormen en maten. Aangezien elk product op een freesmachine vastgeklemd moet worden, moeten deze klemmen vaker worden omgewisseld. Dankzij de Fixture Exchange kan de verwerking van verschillende producten zeer eenvoudig en efficiënt worden geautomatiseerd.

Enkele voordelen van Xcelerate:

  • Gebruiksvriendelijke software met hoge flexibiliteit in product configuratie
  • Hoge opslagcapaciteit op compact vloeroppervlak
  • Universeel product voor het automatiseren van meerdere processen zoals draaien, frezen, slijpen en meten

Ja, registreer mij kosteloos voor dit event

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontmoet ons