Cellro EMO 2019
METAV 2020 Cellro Dusseldorf

Van 10 tot en met 13 maart vindt de METAV plaats in Düsseldorf. Een vakbeurs van 4 dagen in het teken van Metaalbewerking. Natuurlijk mag Cellro hier niet ontbreken, en dus nodigen wij u van harte uit om ons te bezoeken tijdens METAV! U vindt ons in hal 1 in de Medical Area en in hal 4 met onze stand waarop wij u Xcelerate X20|R-C2 met 6S Complete presenteren!

U ziet het goed: dit jaar zijn wij met 2 stands vertegenwoordigd tijdens de METAV. U vindt ons in hal 4 op stand D19 met onze nieuwste innovatie: Xcelerate X20|R-C2 met 6S Complete. Met dit systeem, ontwikkeld samen met partner GRESSEL AG, kunt u uw producten 24/7 bewerken aan 6 zijdes in 1 productiegang! Grijpen en klemmen in 1 product, dus geen noodzakelijke handmatige acties meer. En dat met de gebruikelijke voordelen van Xcelerate: een hoge opslagcapaciteit op een zeer klein vloeroppervlak, voor het geautomatiseerd produceren van enkelstuks tot middelgrote series voor verspanende bedrijven met een low volume / high mix productie.

Daarnaast heeft u het wellicht al in de media vernomen: Cellro is al een aantal jaar actief in de orthopedische sector met o.a. haar Lasermarkeersystemen. Het is nu tijd om deze tak van sport aan het grote publiek te presenteren. In de Medical Area op stand E84 vindt u Cellro en kunt u zien wat wij voor bedrijven in de orthopedische sector kunnen betekenen.

Bezoek ons tussen 10 en 13 maart in Düsseldorf: hal 1 – stand E84 (Medical Area) en hal 4 stand D19!

 

Vraag snel uw gratis toegangskaarten aan