Cellro EMO 2017
Metavak logo Gorinchem

Maak kennis met Xcelerate op de METAVAK

Na een jaar vol internationale beurzen – van Metav tot AMB – laat Cellro zich op 30, 31 oktober en 1 november 2018 weer in haar thuisland zien tijdens de METAVAK. Als ontwikkelaar van robotautomatisering voor de verspanende industrie tonen wij hier onze laagdrempelige Xcelerate X20 met Fixture Exchange systeem.

Xcelerate maakt het automatiseren van een CNC-machine bijzonder eenvoudig. Het robotsysteem neemt de herhalende taken van een draai- of freesmachine over, van eenvoudige producthandling tot het voorbereiden en wisselen van fixtures. Xcelerate heeft een gebruiksvriendelijke bediening, behoudt open toegang tot de machine en kan in slechts vijftien minuten aan een andere machine worden gekoppeld. Dankzij het compacte frame, dat in de hoogte is gebouwd, neemt het gehele systeem slechts 0,8-1,4m2 vloeroppervlakte in beslag.

Stel uw ideale automatiseringsoplossing samen

Sinds de introductie in 2013 is Xcelerate verder gestandaardiseerd en uitgebouwd met diverse optionele functies. De Metavak biedt een uitstekende gelegenheid om een blik te werpen op de laatste stand van zaken omtrent Xcelerate.

Onze automatiseringsexperts die bij onze stand aanwezig zijn, zijn u graag van dienst om de juiste configuratie van Xcelerate samen te stellen. Deze is geheel afgestemd op uw productieomstandigheden. Zo komt u vrijblijvend en snel te weten of uw productieproces zich leent voor automatisering en, zo ja, wat uw te verwachten rendement is.

Op de stand: Xcelerate X20 met Fixture Exchange

Naast de basisfunctionaliteiten van Xcelerate tonen we de recentelijk uitgebrachte Fixture Exchange module. Deze module, gekoppeld aan een Xcelerate X20 systeem, maakt het mogelijk om tot vier verschillende freesseries te combineren tot één onbemand doorlopend productieproces. Hierbij hanteert de Fixture Exchange pallets en klemmen om verschillende productsoorten efficiënt te kunnen wisselen en voor te bereiden.

Voor draaimachines bieden wij de soortgelijke Collet Exchange.

Wij bevinden ons op stand 161 van de METAVAK op 30, 31 oktober en 1 november 2018.

Meld mij aan voor dit event!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontmoet ons daar: