Cellro aanwezig op METAVAK
Metavak logo Cellro Gorinchem

Metavak is de vakbeurs voor de gehele metaalbranche. Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen, industriële automatisering en meet- en regeltechnieken maken onderdeel uit van deze beurs in Gorinchem.

Uiteraard staat Cellro ook op deze beurs. Komt u ook naar Metavak en bent u benieuwd naar onze automatiseringsoplossingen? Laat dan via de onderstaande knop weten dat u erbij bent.

Inschrijven

Bekijk onder andere onze Xcelerate X20 met Fixture Exchange

Xcelerate is sterk in het beladen van CNC-machines met werkstukken. Door zijn compacte bouw is Xcelerate gemakkelijk bij te plaatsen en blijft de machine vrij toegankelijk om ook handmatig te blijven beladen. Hierdoor is Xcelerate een echte automatisering, bedoeld om de vakman te ondersteunen met een dagelijkse output verhoging van 20%.

Fixture Exchange
De Fixture Exchange is het antwoord van Cellro op de tegenwoordig steeds complexer wordende productietaken. Werkstukken hebben vaak zeer uiteenlopende vormen en maten. Aangezien elk product op een freesmachine vastgeklemd moet worden, moeten deze klemmen vaker worden omgewisseld. Dankzij de Fixture Exchange kan de verwerking van verschillende producten zeer eenvoudig en efficiënt worden geautomatiseerd.

Enkele voordelen van Xcelerate:

  • Flexibele werkstuk plaatsing
  • Hoge werkstuk opslagcapaciteit
  • Compact vloeroppervlak
  • Mobiliteit

Ja, registreer mij voor het event

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontmoet ons