Nederlandse Metaaldagen Logo Brabanthallen

De wereld van de verspanende industrie verandert: er wordt meer flexibiliteit verwacht van u als toeleverancier, series worden kleiner, maaktechnologieën veranderen, levertijden verkorten en de vakmensen zijn steeds moeilijker te vinden. Tijdens de Nederlandse Metaal Dagen staat het thema Smart Manufacturing centraal. Een prachtig thema waar Cellro zowel in het congresprogramma als op de stand meer informatie over zal delen.

Cellro wil inventieve ondernemers meenemen in de nieuwe wereld. Acteren in uw productie om kwart voor twaalf in plaats van constateren om kwart over twaalf.

Realtime inzichten en de ontsluiting van productiedata ontzorgen uw operator bij het plannen en organiseren van de productie. Niet van een stuk, niet van een serie, maar 10- tallen series achter elkaar onbemand.

Essentieel voor wie met dezelfde mensen en middelen de productie capaciteit én omzet wil verhogen. Cellro biedt unieke tools waarmee u vandaag kunt beginnen en voorbereid bent de toekomst.

Een van onze primeurs zijn de twee nieuwe modellen binnen Xcelerate lijn: Xcelerate X15 en X35. Deze configuratie biedt u de flexibiliteit om pallet- en producthandling te combineren en onze intelligente software stelt u in staat de connectiviteit met uw productieomgeving te blijven uitbreiden.

Aanmelden

Innovatieve ondernemers willen vandaag beginnen en zijn vaak al begonnen. Zij tonen visie en lef, u wilt wel weten dat u de juiste stappen maakt om uw productie te robotiseren, digitaliseren en integreren.

Dit is een vraagstuk wat steeds meer klanten en relaties van Cellro bezighoudt. Tijdens De Nederlandse Metaal Dagen delen we onze kennis en technologieën om u voor uit te helpen. Cellro. Think ahead.

Event details

  • Event: Nederlandse Metaal Dagen – Hal 6 | Stand D044
  • Datum: 15-17 september
  • Plaats: Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch
  • Aanwezig Cellro: Lex van den Hoven, Elise de Koning, Jan Paul van Veenendaal