Cellro aanwezig op METAVAK
Logo Dormac CNC Solutions Dormac CNC Solutions - De Goorn

Ook dit jaar is Cellro aanwezig tijdens het jaarlijkse Open Huis van Dormac CNC Solutions. Dit jaar vindt dit event plaats op donderdag 22 en vrijdag 23 november. Tijdens het Open Huis kunt u diverse demo’s, gereedschappen en machines bewonderen. Cellro zal Xcelerate X20 met Collet Exchange tentoonstellen.

Openingstijden
Donderdag 22 november: 10:00 – 21:00
Vrijdag 23 november: 10:00 – 21:00

Adres
Dormac CNC Solutions
Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn

Bekijk onze Xcelerate X20 met Collet Exchange

Xcelerate is sterk in het beladen van CNC-machines met werkstukken. Door zijn compacte bouw is Xcelerate gemakkelijk te plaatsen en blijft de machine vrij toegankelijk om ook handmatig te blijven beladen. Hierdoor is Xcelerate een echte automatiseringsoplossing, bedoeld om de vakman te ondersteunen met een dagelijkse outputverhoging van 20%.

Collet Exchange

Naast de basisfunctionaliteiten van Xcelerate toont Cellro de Collet Exchange module. Deze module, gekoppeld aan een Xcelerate X20 , zorgt voor een verhoogde flexibiliteit van het systeem. De Collet Exchange is bedoeld voor het onbemand automatiseren van kleine series producten aan een draaibank. Er wordt gebruik gemaakt van het Hainbuch spantang systeem om de collets automatisch te wisselen.

Meld mij aan voor dit event!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontmoet ons daar: