Cellro EMO 2019
logo technishow 2020 Cellro Utrecht

U vindt Cellro van 1 tot en met 4 september 2020 in de Jaarbeurs Utrecht! Op stand D28 in hal 11 vindt u ons met onze nieuwste innovatie: Xcelerate X20|R-C2 met 6S Complete. Met dit systeem kunt u uw producten 24/7 bewerken aan 6 zijdes in 1 productiegang! Grijpen en klemmen in 1 product, dus geen noodzakelijke handmatige acties meer. En dat met de gebruikelijke voordelen van Xcelerate: een hoge opslagcapaciteit op een zeer klein vloeroppervlak, voor het geautomatiseerd produceren van enkelstuks tot middelgrote series voor verspanende bedrijven met een low volume / high mix productie. De ROI van dit systeem is slechts 1,5 jaar of minder! De vakman wordt ontlast van het repeterende werk en kan zich focussen op het werk waar hij meerwaarde kan bieden.

Kracht van Xcelerate

De kracht van Xcelerate is dat hij nauwelijks extra ruimte inneemt. Sterker nog: door de interne opslagruimte van meer dan 2 m2 levert hij zelfs ruimte op! De lades in Xcelerate bieden efficiënte productopslag voor zowel bewerkte als onbewerkte producten. Xcelerate is bedoeld om één machine tegelijkertijd te beladen met werkstukken: van draaibanken tot freesbanken en van slijpbanken tot meetbanken, Xcelerate zorgt ervoor dat productieseries automatisch afgewerkt worden. Het automatische beladingssysteem is te koppelen aan zowel nieuwe als bestaande CNC-machines. Dit maakt onbemande productie mogelijk voor een breed scala aan machines. Tijdens de beurs is ook Xcelerate X20 met Collet Exchange te zien. Met Collet Exchange en Fixture Exchange bent u in staat om de machineklem of de spantang te wisselen zonder tussenkomst van een operator. De maat van de machineklem of de diameter van de spantang is daardoor niet meer bepalend voor welke werkstukken u wel of niet geautomatiseerd kunt bewerken. U kunt uw CNC-machines dus diverse productseries, waarbij de werkstukken sterk variëren in afmeting, onbemand laten afwerken.

Tijdens Technishow zijn zowel Xcelerate X20|R-C2 met 6S Complete als Xcelerate X20 met Collet Exchange in de praktijk te bewonderen. Xcelerate X20|R-C2 met 6S Complete is tevens ingediend voor de Technishow Awards!

Naast de introductie van Xcelerate X20|R-C2 met 6S Complete, viert Cellro nog een feestje! Dit jaar bestaat Cellro 15 jaar. Dat levert bezoekers aan de stand ook wat op, en wel 15 kg robotgewicht gratis! Dus een 35 kg robot voor de prijs van een 20 kg, en zo verder.

Bezoek ons tussen 1 tot en met 4 september in Utrecht: hal 11 – stand D28.

Vraag snel uw gratis toegangskaarten aan:

https://www.databadge.net/estc2020/reg/tec/?link=d059243aafaa400feb0c&lan=NL