webinar Cellro logo

Dinsdag 29 juni om 13:30 (CEST)

Steeds meer verspanende bedrijven maken de eerste stap in het slim automatiseren van draaiprocessen. De toegevoegde waarde van bijvoorbeeld ‘s nachts onbemand blijven draaien wordt meer en meer onderkend.

Hoewel draaien een minder complex proces lijkt dan frezen is het effectief automatiseren van draaimachines nog een flinke zoektocht voor veel bedrijven.

Bij inzetwerk komt ook vaak een enkele as of gezaagd werkstuk kijken, en andersom. Ook bestaan gegoten delen die een draai- of freesbewerking behoeven. Of u uw eigen product verspaant of toeleverancier bent, automatisch meerdere series onbemand achter elkaar draaien lijkt een grotere uitdaging dan ooit.

Cellro geeft u inzichten in het complete landschap van gerobotiseerd draaien. De klassieke draai- en freesbewerkingen komen aan bod. Maar ook de robotisering van assen, het gebruik van een bar feeder, een spandoorn en multitask machines komen aan bod. En natuurlijk kijken we vooruit naar het robotiseren van kleine series onbemand.

De experts van Cellro nemen u mee in de volgende onderwerpen:

  • Waar moet je bij het automatiseren van uw draaimachine aan denken?
  • Mogelijke geautomatiseerde handelingen uit te voeren met een robot aan diverse type draaibanken.
  • Functionaliteiten voor kleine series onbemand draaien.
  • Aanvullende onderwerpen: meten in het proces, nauwkeurigheid, hoe om te gaan met vervuiling?

Specialist in het opspannen van werkstukken en vertegenwoordiger van HAINBUCH, Peter Boot | BIS Specials, zal live aanwezig zijn vanuit zijn eigen democentrum. Met veel kennis uit de praktijk en nuttige tips & tricks over het opspannen met behulp van spantangen en spandoorns is hij een waardevolle toevoeging aan dit webinar.

Direct aanmelden voor de laatste inzichten? Meld u aan via onderstaande button:

Aanmelden

Heeft u nu alvast een vraag die we mee kunnen nemen in onze sessie? Stuur die naar sales@cellro.com.

Graag adviseren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw machinepark.

Deze sessie is de derde uit een reeks praktische sessies over hoe u robotisering inzet in uw productieomgeving. Eerder deelden we inzichten m.b.t. de randvoorwaarden voor automatisering en product handling voor high mix, low volume. Benieuwd hoe onze kennis u helpt om de effectiviteit van uw machinepark te verhogen? Kijk de sessies terug via https://cellro.com/events/