Product Handling bij Cellro
webinar Cellro logo

Donderdag 4 maart 2021 om 13:30 (CET)

Heeft u het webinar gemist? Bekijk het webinar via onderstaande button ‘Webinar terugkijken’ en leer alles over product handling voor high mix, low volume.

Hoe geeft u invulling aan het automatiseren van verschillende kleine series onbemand? Veel verspanende bedrijven kennen de uitdaging van high mix, low volume. In dit webinar gaan we met u de diepte in over het thema: product handling. Cellro toont hoe eenvoud en flexibiliteit hand in hand gaan.

Producten goed opspannen in de machine is u bekend. Hoe dit eruit gaat zien wanneer de robot de manuele handeling overneemt is uitdagender. De procesflow: het aantal stappen waarin u een product bewerkt, het oppakken van het materiaal van de drager en de opspanning in de machine zijn belangrijke punten van aandacht.

De experts van Cellro nemen u mee in de volgende onderwerpen:

  • Hoe inlay- en grippertechnologie product handeling effectief mogelijk maken
  • Welke verschillende typen grippers kunnen worden toegepast
  • Hoe u zelf in de besturing een geautomatiseerde onbemande productie inricht

Robotisering op basis van product handling lijkt een drempel, maar sluit juist naadloos aan bij het werk wat verspanende bedrijven eigen is: het beste uit elke productiestap halen. Met de inzet van robobeladingssystemen haalt u nog meer uit elke productiestap.

Benieuwd hoe u uw productie effectief kunt robotiseren en direct antwoord op uw vragen? Kijk via onderstaande button ons webinar terug: Product handling voor high mix, low volume.

Webinar terug kijken

Heeft u het vorige webinar gemist? We begonnen bij het begin: belangrijke randvoorwaarden om uw CNC machine te automatiseren. En de overweging die vaak ter sprake komt: automatiseer ik op basis van pallet- of producthandling of een combinatie van beide? Kijk hier de opname terug. 

Ps. Deze sessie heeft wat meer focus op zowel freesbewerkingen als draaibewerkingen. De komende sessies gaan over geautomatiseerd handelen van assen en schijf-achtige materialen. Vraagt u zich af of  er helemaal geen toepassing voor pallet handling bestaat bij Cellro? Jazeker ook hier volgt een aparte sessie voor. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Laat het ons weten via sales@cellro.com.

Cellro ontwikkelt en bouwt al ruim 15 jaar robotautomatiseringsystemen voor de verspanende industrie en staat bekend om de gestandaardiseerde, modulair opgebouwde oplossingen. Hiermee stellen we onze klanten in staat om optimaal rendement te halen uit hun verspanende machines. Cellro heeft sinds haar ontstaan focus voor automatiseringsoplossingen waarbij juist ook kleinere series tot de mogelijkheden behoren. Dit brede inzetgebied van de automatisering resulteert in minder arbeidskosten, meer productie per uur en meer spiluren. Cellro’s gestandaardiseerde modulariteit biedt hierbij een ongeëvenaarde flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Video – Product handling & hardware

Video – Product handling & software