Locatie Cellro - Brackenheim (DE) met Duits team
Nieuws

Nieuwe vestiging in Brackenheim (DE) met Duits team

Een dynamisch machinepark waarmee ondernemers snel op marktkansen kunnen inspelen. Onbemand draaien en frezen. Dat is de ambitie van een groeiend aantal verspanende bedrijven in Duitsland. En steeds vaker blijken onze robotcellen daarbij de ultieme oplossing te bieden. Vanaf medio december openen we daarom een vestiging in Brackenheim. Een internationaal merk krijgt zo lokale kracht.

 

 

Het team in de Duitse vestiging gaat opereren als een satelliet van het hoofdkantoor in Veenendaal (NE). Het pand in Brackenheim biedt naast kantoorruimte ook een showroom, waar de nieuwste robotcellen worden gedemonstreerd.

Cellro GmbH nieuwe vestiging

Duitse professionals m/v

Voor de nieuwe vestiging trekken we Duitse professionals aan. Mensen die lokale klanten kunnen ondersteunen van advies tot en met implementatie: verkopers, servicetechnici en softwareontwikkelaars. Zij kunnen klantspecifieke machineconfiguraties realiseren, berekend op de meest complexe orderstromen. Dankzij het modulaire design van onze robotcellen kan het Duitse team dit grotendeels met standaardoplossingen realiseren. Ondersteund door de specialisten op het hoofdkantoor (slechts vijf uur rijden vanuit Brackenheim).

Vernieuwing in de metaalindustrie

Het nieuwe Cellro-team in Brackenheim wordt het gezicht van onze opmars in Duitsland. We leveren al jarenlang robotcellen aan klanten over heel de wereld – maar Duitsland zien we als ons ‘tweede thuisland’. De immense metaalindustrie in dit land gaat langzaam maar zeker naar een nieuwe fase. Hypermoderne technologie verovert ook hier de traditionele verspanende bedrijven. En daar leveren we graag een bijdrage aan. Als het aan ons ligt, is in Duitsland de toekomst begonnen.