Cellro is expert op het gebied van flexibele automatisering
Proces

Zo groeit Cellro Automation mee met haar klanten

Productieprocessen worden steeds complexer. Dit komt vaak door de groei van een bedrijf, de markt het vraagt of omdat er ontwikkelingen zijn op het gebied van Industry 4.0. Dit vraagt om slimme en flexibele oplossingen op het gebied van automatisering. Laat dat nu juist de grote kracht en toegevoegde waarde van Cellro zijn.

Als dirigent uw productie aansturen

De bron waaruit wij putten voor de flexibele automatisering van van cnc machines in de verspanende industrie is onze uitgebreide ervaring en de daarop gebaseerde geavanceerde datamodellen. Deze modellen zijn op basis van specifieke probleemstellingen en concrete en latente behoeften vanuit onze klanten samengesteld. De afgelopen 15 jaar is daar door ons flink in geïnvesteerd.Zo is de eenvoud in uw productie-aansturing ontstaan en kunt u simpel in 3 toets-klikken een nieuwe productie automatisch starten. De hoeveelheid en complexiteit van de productiemiddelen en productiegegevens(data) controleert de besturing voor u. Hierdoor heeft u direct inzicht in zaken die georganiseerd moeten worden om de productie goed te laten verlopen, alvorens de productie start en zich storingen voordoen. Dit geheel overzichtelijk in wat wij noemen ‘het stoplichtmodel’. Dat bestaat uit zeer duidelijke groene vinkjes en rode kruisjes, wat uw aandacht stuurt naar waar het precies nodig is. Zo bent u in staat de complexiteit eenvoudig te overzien en bent u als het ware de dirigent over uw productie.

Stap voor stap is alles in te stellen

In een van onze video’s laat software engineer, Dirk zien hoe gemakkelijk en gebruiksvriendelijk de automatiseringssoftware van Cellro is. Samen met het team heeft Dirk software ontwikkeld om de hardware precies te laten doen wat nodig is om uw producten nauwkeurig te beladen. De software is zo gemaakt dat het aanvoelt alsof u een tweede collega heeft. De software rondom product handling is in deze video benaderd vanuit 3 invalshoeken waarbij uw product centraal staat:

  • De Machine (opspaning)
  • Opslagcapaciteit
  • Gripper technologie

Flexibele automatisering en dus duurzaam

De flexibele automatisering van Cellro is te vergelijken met een kameleon. Het kleurt mee met de groei en bloei van een bedrijf. Van relatief klein en eenvoudig beginnen tot steeds wat groter en complexer. Wij groeien mee in het gewenste tempo van onze klanten. Om die reden betrekken wij degenen die met onze automatiseringstoepassingen werken nadrukkelijk bij de keuzes die worden gemaakt. Zij voeden ons met essentiële informatie die specifiek betrekking heeft op hun automatiseringsvraagstuk. Wij laten hen ervaren wat de mogelijkheden en voordelen zijn van hetgeen wij daarvoor aan kunnen bieden. Vergelijk het met kinderfietsen. Die koopt u het liefst op de groei, zodat u er lang plezier van hebt. Dat is bij de flexibele automatisering van Cellro precies zo. De basis is zo compleet dat u de fiets niet hoeft te vervangen maar dat die met u meegroeit. U investeert in een eenvoudig uit te breiden automatiseringssysteem. Wat ons betreft een ultieme vorm van kostenefficiënt en duurzaam ondernemen.

U wilt ook zo’n groeibriljant?

Wij kunnen ons voorstellen dat u bij het lezen van dit artikel denkt: “Zo’n groeibriljant zoek ik ook voor de automatisering in mijn bedrijf.” Dat willen wij natuurlijk graag voor u regelen. Neem contact met ons op, zodat wij tijdens een persoonlijk gesprek uw automatiseringswensen en de mogelijkheden die Cellro daarvoor biedt in beeld kunnen brengen. Cellro is u graag van dienst!