DMG Mori CNC Machine met Cellro Xcelerate

Automatiseren op een DMG Mori

DMG Mori is een wereldwijde leider in snijgereedschappen voor draaien en frezen. DMG MORI verenigt Duitse en Japanse traditie, precisie en technologisch leiderschap in de bouw van gereedschapmachines. Ze hebben een breed assortiment in CNC-machines.

Wilt u uw CNC-machine van DMG Mori automatiseren? Dit kan met Xcelerate van Cellro. Cellro heeft ruime ervaring in het koppelen van DMG Mori-machines. Zo automatiseerden we al op de DMG Mori NLX-2500Y-700, de DMG Milltap en de Mori Seiki MT-2000. En zijn we in staat op de volgende type machine van DMG Mori te automatiseren.

Xcelerate is de ideale medewerker die uw winst aanzienlijk laat stijgen de komende jaren. Want hij is uitermate geschikt als u de efficiëntie van uw DMG Mori CNC-machine en medewerkers wilt verhogen en meer productie output wilt realiseren.

Xcelerate kan gekoppeld worden aan alle soorten CNC-machines DMG Mori-machines en is in staat om kleine tot middelgrote series te verwerken. Huidige gebruikers van Xcelerate prijzen de veelzijdigheid in inzetbaarheid en de en de snelle ROI Ze zijn in staat om hun DMG Mori optimaal te benutten. Overdag worden enkel stuks geproduceerd, in de nacht gebruiken zij hun DMG Mori voor kleine of middelgrote series. Ook als er geen personeel aanwezig is, kan de DMG Mori zijn werk blijven doen dankzij het gerobotiseerde beladingssysteem van Cellro.

Bent u ook nieuwsgierig geworden hoe u efficiënter gebruik kan maken van uw DMG Mori? Neem direct contact met ons op.

Ook automatiseren op een DMG Mori? Wij geven u graag advies.

Xcelerate automatiseert onder andere deze CNC Machines:

Zij kiezen al voor CNC automatiseren met Xcelerate: