DMG Mori CNC Machine met Cellro Xcelerate

Automatiseren van een DMG Mori

DMG Mori biedt veel verschillende mogelijkheden op het gebied van CNC-machines. Het bedrijf beschikt over een breed scala aan verspaningsmachines, van draaibanken tot freesbanken en van kleine tot grote CNC-machines. DMG Mori verenigt Duitse en Japanse traditie, precisie en technologisch leiderschap, in de bouw van hun CNC-machines. Wilt u uw CNC-machine van DMG Mori automatiseren? De verschillende beladingsrobots van Cellro, zoals Xcelerate en Elevate, zijn geschikt om DMG Mori-machines te automatiseren. Cellro heeft ruime ervaring in het koppelen van DMG Mori-machines aan automatiseringsoplossingen.

24/7 produceren met Xcelerate en Elevate

Xcelerate en Elevate kunnen gekoppeld worden aan alle soorten DMG Mori-machines. Met name de DMU-serie van DMG Mori, bestaande uit 5-assige freesbanken, en de MILLTAP-serie, bestaande uit verticale freesbanken, komen we in de praktijk vaak tegen. Dit zijn zeer geschikte machines om te automatiseren. Bij een huidige klant staan een aantal robotcellen van Cellro die elk gekoppeld zijn aan twee CNC-machines van DMG Mori. Hiermee wordt 24/7 geproduceerd. Ook al gaat het om grote en zware producten die verspaand moeten worden, met beladingsrobots van Cellro is dit altijd mogelijk.

Haal het maximale uit uw DMG Mori-machine

Met Xcelerate en Elevate kunt u de efficiëntie van uw DMG Mori CNC-machine én van uw medewerkers verhogen. DMG Mori is met name geschikt voor het verspanen van lichte tot middelzware metalen met een hoge nauwkeurigheid. Om een DMG Mori-machine die met grote en zware producten werkt te automatiseren, wordt meestal Elevate ingezet. Xcelerate is met name geschikt voor de kleine tot middelgrote series. Hierbij is Xcelerate flexibel in te zetten. Uw DMG Mori-machine wordt zo optimaal benut en uw medewerkers kunnen zich bezighouden met andere werkzaamheden. Ook als er geen personeel aanwezig is, kan de machine van DMG Mori zijn werk blijven doen dankzij de beladingsrobots van Cellro. Kortom, het automatiseren van uw DMG Mori-machine levert een hogere productieoutput en een snelle ROI op.

Ook een DMG Mori-machine automatiseren? Wij geven u graag advies!

Wilt u meer weten over hoe u efficiënter gebruik kunt maken van uw DMG Mori? Neem dan direct contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Xcelerate automatiseert onder andere deze CNC-machines:

Zij kiezen al voor automatiseren met Xcelerate:

Imminkhuizen Metaaltechniek
Rijk Imminkhuizen Elevate

“Het rendement gaat met wel 100% omhoog.”

Rijk Imminkhuizen Elevate Xcelerate
Elevate en Xcelerate bij Imminkhuizen Metaaltechniek Een echt familiebedrijf in metaalbewerking, zo mag je Imminkhuizen Metaaltechniek zeker noemen. In...