Automatiseren op een Fanuc

Fanuc is de fabrikant van verschillende flexibele CNC-oplossingen. De machines zijn zeer snel, uiterst nauwkeurig en uiterst efficiënt compact. Wilt u op een Fanuc CNC-machine automatiseren met een beladingsrobot? Dat kan met Xcelerate van Cellro. Xcelerate integreert naadloos met uw draadvonk of 3-assige machine en is excellent in betrouwbaarheid en service.

Xcelerate kan gekoppeld worden aan verschillende draadvonkmachines van Fanuc en is in staat om kleine tot middelgrote series te verwerken. Huidige gebruikers van Xcelerate prijzen het gebruiksgemak en de flexibiliteit. Ze zijn in staat om hun Fanuc optimaal te benutten. Overdag worden enkel stuks geproduceerd, in de nacht gebruiken zij hun Fanuc voor kleine of middelgrote series. Ook als er geen personeel aanwezig is, kan de Fanuc zijn werk blijven doen dankzij het gerobotiseerde beladingssysteem van Cellro.

Het maakt niet uit of het gaat over een nieuwe of over een bestaande machine. Cellro laat graag een expert de machine inventariseren en geeft advies over de mogelijkheden en de juiste machine interface.  Xcelerate is de ideale medewerker die uw winst de komende jaren flink laat stijgen.

Bent u ook nieuwsgierig geworden hoe u efficiënter gebruik kan maken van uw Fanuc? Neem direct contact met ons op.

Ook automatiseren op een Fanuc? Wij geven u graag advies.

Xcelerate automatiseert onder andere deze CNC Machines:

Waarom zij kiezen voor automatiseren