Automatiseren van een Mitsubishi CNC-machine

Cellro automatiseert draadvonkmachines en zinkvonkmachines van Mitsubishi. Draadvonkmachines worden gebruikt om producten met een bijzondere vorm te verspanen. Onder andere in de matrijzenindustrie is dit bijvoorbeeld veel terug te zien. Xcelerate van Cellro zorgt ervoor dat uw gekwalificeerde medewerkers hun competenties beter kunnen benutten. Bovendien zorgt de samenwerking van Xcelerate met uw draadvonkmachine voor meer productieoutput.

Onbemand door produceren met Xcelerate

Xcelerate kan gekoppeld worden aan alle soorten draadvonkmachines van Mitsubishi. Huidige gebruikers prijzen Xcelerate om de snelle ROI en de eenvoudige bedieningssoftware. De beladingsrobot van Cellro is in staat om een Mitsubishi CNC-machine optimaal te laten functioneren. Vonkverspanen, ook wel draaderoderen genoemd, is een zeer nauwkeurig proces met vaak lange productlooptijden. Door dit proces te automatiseren kan de Mitsubishi-machine zijn werk blijven, ook als er geen personeel aanwezig is.

Hoe werkt het automatiseren van een Mitsubishi CNC-machine?

Bij het automatiseren van een Mitsubishi CNC-machine, behandelt Xcelerate de pallets waarmee wordt gewerkt als producten. Alle relevante informatie over de pallets wordt in een RFID (Radio Frequency Identification) chip opgeslagen. Door middel van een lezergripper wordt de informatie naar Xcelerate overgebracht. Er kan hierbij met verschillende nulpunten worden gewerkt, wat noodzakelijk is om de nauwkeurigheid te waarborgen. Ook het bewerken van verschillende soorten pallets die afwijken van formaat is mogelijk door middel van Fixture Exchange.

Ook uw Mitsubishi CNC-machine automatiseren? Wij geven u graag advies!

Bent u ook nieuwsgierig geworden hoe u uw meer productieoutput kan realiseren met uw Mitsubishi CNC-machine? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Xcelerate automatiseert onder andere deze CNC-machines:

Zij kiezen al voor automatiseren met Xcelerate:

Imminkhuizen Metaaltechniek
Rijk Imminkhuizen Elevate

“Het rendement gaat met wel 100% omhoog.”

Rijk Imminkhuizen Elevate Xcelerate
Elevate en Xcelerate bij Imminkhuizen Metaaltechniek Een echt familiebedrijf in metaalbewerking, zo mag je Imminkhuizen Metaaltechniek zeker noemen. In...