Automatiseren op een Hermle

Automatiseren op een Hermle

U heeft een nieuwe of bestaande CNC-machine van Hermle en u denkt eraan om deze te automatiseren met een beladingsrobot. Met Xcelerate van Cellro is het mogelijk om naadloos alle 3-assige, 4-assige en 5-assige CNC-machines van Hermle te automatiseren. Bijvoorbeeld de Hermle C12 en de Hermle C32. Met hun reputatie voor kwaliteit en precisie zijn de CNC-bewerkingsmachines van Hermle ideaal voor de veeleisende onderdelen die nodig zijn in de moderne lucht- en ruimtevaart, medische en automobielsector. Xcelerate van Cellro is hierop een uiterst eminente aanvulling.

Automatiseren met Cellro betekent een flexibelere en efficiëntere inzet van machines en medewerkers, meer productie output en een verbeterde concurrentiepositie. Xcelerate kan gekoppeld worden aan alle soorten CNC-machines van  Hermle en is in staat om kleine tot middelgrote series te verwerken. Huidige gebruikers van Xcelerate prijzen het gebruiksgemak en de flexibiliteit. Ze zijn in staat om hun Hermle optimaal te benutten. Overdag worden enkel stuks geproduceerd, in de nacht gebruiken zij hun Hermle voor kleine of middelgrote series. Ook als er geen personeel aanwezig is, kan de Hermle zijn werk blijven doen dankzij het gerobotiseerde beladingssysteem van Cellro.

Bent u ook nieuwsgierig geworden hoe u efficiënter gebruik kan maken van uw Hermle machine? Neem direct contact met ons op.

Ook automatiseren op een Matsuura? Wij geven u graag advies.

Ook automatiseren op een Hermle? Wij geven graag persoonlijk advies.

Xcelerate automatiseert onder andere deze CNC Machines:

Zij kiezen al voor CNC automatiseren met Xcelerate: