Doosan CNC Machine Cellro Xcelerate

Automatiseren van een Doosan

Doosan is een breed georiënteerd machinemerk dat zowel draaibanken als freesbanken levert. Wilt u uw Doosan effectiever kunnen inzetten? Dat kan! Doosan-machines zijn te automatiseren door deze van de voorkant te beladen met een beladingsrobot. Xcelerate is de ideale beladingsrobot om gekoppeld te worden aan alle soorten Doosan-machines.

Welke Doosan-machines kan Cellro automatiseren?

Doosan is een betrouwbare partner en heeft wereldwijd meer dan 30.000 machines geïnstalleerd. Het bedrijf levert verschillende machinelijnen, waaronder Lynx series, Puma series, DNM series en Mynx series. Cellro heeft ruime ervaring met het koppelen van Doosan CNC-machines. Cellro automatiseert de volgende Doosan-machines:

  • Draaimachines
  • Multitaskmachines
  • 3-assige freesmachines
  • 4-assige freesmachines horizontaal
  • 5-assige freesmachine

Voordelen van Xcelerate bij het automatiseren van een Doosan

De veelzijdigheid van Xcelerate maakt het mogelijk om kleine tot middelgrote series te verwerken. Xcelerate is zeer betrouwbaar en door de eenvoudige software zijn onze klanten vanaf dag één efficiënter aan het werk. Xcelerate is in staat om uw Doosan optimaal te laten functioneren. Met Xcelerate kan de productie overdag verhoogd worden met wel 20% (tijdens bemande uren) en in de nacht kan de productie onbemand doorlopen. Wilt u weten met hoeveel procent uw productieoutput kan groeien met Xcelerate van Cellro? Neem dan contact op met één van onze experts. Producten in alle vormen kunnen gehandeld worden door Xcelerate. Voor de robotgripper van Xcelerate maakt de vorm van de producten niet uit. Of het nu vierkanten, stangen, ronde of ongedefinieerde producten zijn, de robotgripper is aan te passen naar uw wensen. Het geheim is de vrijheid van configuratie van de vingers en de inlays. De software is zo ingericht dat de beladingsrobot eenvoudig in te stellen is door middel van een touchscreen. De intelligentie in de software maakt het mogelijk om nieuwe modules toe te voegen. Heeft u bij de nieuwe module een andere inlay of andere vingers nodig? Dat is eenvoudig aan te passen. Dit kunt u zelf bepalen, wat u flexibiliteit geeft om automatisering toe te passen in uw eigen productieproces. Verder behoort het updaten van bestaande modules in sommige gevallen ook tot de mogelijkheden.

Automatisering van een Doosan bij JeWe Inexor

Bent u ook nieuwsgierig geworden hoe u efficiënter gebruik kan maken van uw Doosan? Bekijk dan eens het verhaal van onze klant JeWe Inexor.

Ook een Doosan automatiseren? Wij geven graag persoonlijk advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cellro automatiseert onder andere deze CNC-machines:

Waarom zij kiezen voor automatiseren:

Imminkhuizen Metaaltechniek
Rijk Imminkhuizen Elevate

“Het rendement gaat met wel 100% omhoog.”

Rijk Imminkhuizen Elevate Xcelerate
Elevate en Xcelerate bij Imminkhuizen Metaaltechniek Een echt familiebedrijf in metaalbewerking, zo mag je Imminkhuizen Metaaltechniek zeker noemen. In...