Voordelen van GF Machining Solutions

met robot beladingssystemen van Cellro

Neem contact op

Automatiseren van een GF-machine

GF Machining Solutions is een wereldwijde speler op het gebied van machinebouw. Een groot deel van het assortiment van GF bestaat uit CNC-machines. Bent u in het bezit van een GF-machine of denkt u erover om er een aan te schaffen? Cellro kan u helpen met het automatiseren van uw CNC-machine. Zo kunt u nog meer spindeluren uit uw GF-machine halen.

Welke CNC-machines van GF Machining Solutions kan Cellro automatiseren?

Dankzij een nauwe samenwerking tussen GF Machining Solutions en Cellro sluiten de machines naadloos op elkaar aan. Op het gebied van product handling is Cellro dé specialist. Het maakt niet uit of u een nieuwe CNC-machine van GF Machining Solutions heeft of dat u een machine wilt automatiseren die u langer heeft staan; een koppeling aan onze automatiseringsoplossingen is altijd mogelijk. Cellro automatiseert de volgende GF-machines:

  • 3-assigefreesmachines
  • 4-assige freesmachines horizontaal
  • 5-assige freesmachines
  • Draadvonkmachines
  • Zinkvonkmachines

De machines van GF Machining Solutions worden allemaal bestuurd met het systeem van Heidenhain. Bij het koppelen van de machines is dit geen enkel probleem. GF-machines worden door de beladingsrobots van Cellro aan de zijkant of aan de achterkant beladen.

Ook een GF-machine automatiseren? Wij geven u gratis advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke beladingsrobot van Cellro is geschikt voor een GF-machine?

Meerdere van onze beladingsrobots zijn uitstekend te koppelen aan de machines van GF Machining Solutions. Dit geldt in het bijzonder voor Xcelerate. Onze klanten prijzen Xcelerate vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Dankzij Xcelerate kan uw GF-machine onbemand door blijven produceren. Het installeren van Xcelerate bij u op de werkvloer is bovendien eenvoudig. Cellro zal u hier altijd bij ondersteunen. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Eerder automatiseerde Cellro al een GF-machine met een Ultimate bij onze klant Bilfit. Dit levert hen enkele grote voordelen op. Ten eerste kan er nu ’s nachts en in het weekend onbemand geproduceerd worden. Hierdoor levert de GF-machine direct veel meer voordeel op. Ten tweede kunnen er verschillende opdrachten aangenomen worden die tegelijkertijd afgewerkt konden worden.

Video’s

“Het rendement gaat met wel 100% omhoog”

Na de positieve ervaringen met Xcelerate en de groei die het Imminkhuizen Metaaltechniek had door…

Na de positieve ervaringen met Xcelerate en de groei die het Imminkhuizen Metaaltechniek had doorgemaakt, ontstond de behoefte aan een tweede automatisering. Dit keer koos het bedrijf voor Cellro’s Elevate, o.a. door de hoge opslagcapaciteit van deze beladingsrobot. De werkvoorbereiding is veranderd door gebruikmaking van Elevate. Elevate kan namelijk vol gelegd worden, ook voor de productie van volgende week. Elevate is gekoppeld aan een 5-assige freesmachine van GF Machining Solutions.

“Het idee van automatisering is voor ons altijd al geweest om ’s nachts te kunnen produceren”

Bilfit A.G. is een Zwitsers bedrijf dat gespecialiseerd is in verspanen, CNC draaien en CNC freze…

Bilfit A.G. is een Zwitsers bedrijf dat gespecialiseerd is in verspanen, CNC draaien en CNC frezen. De klantenkring van Bilfit bevindt zich met name in Duitsland. Bilfit produceert veel verschillende soorten producten, vooral op het gebied van algemene machinebouw in de medische technologie en de auto-industrie. Bij laatstgenoemde gaat het om voertuigconstructie in de autosport. In haar productieproces zet Bilfit diverse freesmachines van GF Machining Solutions in. Ultimate van Cellro helpt Bilfit bij de automatisering van dit proces.

Xcelerate | Het automatische beladingssysteem

Xcelerate is bedoeld om één machine tegelijkertijd te beladen met werkstukken. Van draaibanken …

Xcelerate is bedoeld om één machine tegelijkertijd te beladen met werkstukken. Van draaibanken tot freesbanken en van slijpbanken tot meetbanken, Xcelerate zorgt ervoor dat productieseries automatisch afgewerkt worden. Het automatische beladingssysteem is te koppelen aan zowel nieuwe als bestaande CNC-machines. Dit maakt onbemande productie mogelijk voor een breed scala aan machines. Tijdens uw werkuren kunt u zich op het uitdagendere werk concentreren. Bovendien kan Xcelerate ook na sluitingstijd onbemand doordraaien.

Cellro automatiseert onder andere deze CNC-machines