GF Mikron CNC Machine met Cellro Xcelerate

Automatiseren van een GF Mikron

GF Machining Solutions is een wereldwijde speler op het gebied van machinebouw. Een groot deel van het assortiment van GF bestaat uit CNC-machines. Bent u in het bezit van een GF Mikron-machine of denkt u erover om er een aan te schaffen? Cellro kan u helpen met het automatiseren van uw CNC-machine. Zo kunt u nog meer spindeluren uit uw GF Mikron halen.

Welke CNC-machines van GF Mikron kan Cellro automatiseren?

Dankzij een nauwe samenwerking tussen GF Mikron en Cellro sluiten de machines naadloos op elkaar aan. Op het gebied van product handling is Cellro dé specialist. Het maakt niet uit of u een nieuwe CNC-machine van GF Mikron heeft of dat u een machine wilt automatiseren die u langer heeft staan; een koppeling aan onze automatiseringsoplossingen is altijd mogelijk. Cellro automatiseert de volgende GF Mikron-machines:

  • 3-assigefreesmachines
  • 4-assige freesmachines horizontaal
  • 5-assige freesmachines
  • Draadvonkmachines
  • Zinvonkmachines

De machines van GF Mikron worden allemaal bestuurd met het systeem van Heidenhain. Bij het koppelen van de machines is dit geen enkel probleem. GF Mikron-machines worden door de beladingsrobots van Cellro aan de zijkant of aan de achterkant beladen.

Welke beladingsrobot van Cellro is geschikt voor een GF Mikron?

Meerdere van onze beladingsrobots zijn uitstekend te koppelen aan de machines van GF Mikron. Dit geldt in het bijzonder voor Xcelerate. Onze klanten prijzen Xcelerate vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Dankzij Xcelerate kan uw GF Mikron onbemand door blijven produceren. Het installeren van Xcelerate bij u op de werkvloer is bovendien eenvoudig. Cellro zal u hier altijd bij ondersteunen. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Eerder automatiseerde Cellro al een GF Mikron met een Skid bij onze klant Bilfit. Dit leverde hen enkele grote voordelen op. Ten eerste kon er nu ’s nachts en in het weekend onbemand geproduceerd worden. Hierdoor leverde de GF-machine direct veel meer voordeel op. Ten tweede konden er verschillende opdrachten aangenomen worden die tegelijkertijd afgewerkt konden worden.

Ook een GF Mikron automatiseren? Wij geven u graag advies.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar hoe u efficiënter kan werken en meer spindeluren kunt draaien met uw GF Mikron? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Xcelerate automatiseert onder andere deze CNC-machines:

Waarom zij kiezen voor automatiseren:

Imminkhuizen Metaaltechniek
Rijk Imminkhuizen Elevate

“Het rendement gaat met wel 100% omhoog.”

Rijk Imminkhuizen Elevate Xcelerate
Elevate en Xcelerate bij Imminkhuizen Metaaltechniek Een echt familiebedrijf in metaalbewerking, zo mag je Imminkhuizen Metaaltechniek zeker noemen. In...