header Goodway

Automatiseren van een Goodway

Goodway is een van de grootste Taiwanese producenten van CNC-machines. Het bedrijf staat bekend om zijn brede range: van multi-axis tot verticale en horizontale draaibanken. De machines van Goodway kunt u dan ook wereldwijd tegenkomen. Deze CNC-machines worden daarbij voor talloze doeleinden ingezet. Dat kan bijvoorbeeld zijn voor het vervaardigen van medische componenten of voor het maken van onderdelen voor Formule 1-auto’s. Ook worden deze CNC-machines veel ingezet in de aerospace sector. Wilt u uw Goodway machine nog meer productieve uren laten draaien? Dit kan door deze te automatiseren met Xcelerate van Cellro.

De koppeling tussen Cellro en Goodway

Goodway heeft een brede range aan CNC-machines. Welke hiervan zijn interessant voor automatisering? Dit zijn met name de horizontale draaibanken uit de GLS-serie. Met deze dynamische machines kunt u kleine, high-division artikelen produceren. Cellro is gespecialiseerd in het automatiseren van dergelijke productieprocessen. Xcelerate X10 is de perfecte match voor GLS-draaibanken. Xcelerate X20 is een goede optie als u meer capaciteit nodig heeft. Ditzelfde geldt voor Elevate. De koppeling tussen de CNC-machine van Goodway en Xcelerate of Elevate is eenvoudig gelegd. Goodway machines zijn namelijk standaard uitgerust met een interface die koppeling aan een robot mogelijk maakt.

Meer productieve uren met Xcelerate en Elevate

Uw productieproces wordt naar een hoger plan getild door deze te automatiseren. Met behulp van Xcelerate of Elevate kan uw Goodway machine namelijk ook ‘s avonds en in het weekend productie draaien. Deze onbemande uren dragen bij aan een hogere productie. Deze langere runs zijn niet voorbehouden aan één machine. U kunt Xcelerate bijvoorbeeld gemakkelijk aansluiten op verschillende CNC-machines. De Cellro robot is binnen vijftien minuten verplaatst en aangesloten op een andere machine (ongeacht het type of CNC-merk). Door deze flexibiliteit kunt u uw productieproces optimaal indelen. Huidige klanten zien hun rendement met wel 100% omhoog gaan!

Dit merk is met name geschikt voor Xcelerate en Elevate, maar we willen de deur open houden voor andere producten.

Ook uw Goodway automatiseren? Wij geven graag persoonlijk advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cellro automatiseert onder andere deze CNC-machines:

Zij kiezen al voor automatiseren met Cellro's robot beladingssystemen:

Imminkhuizen Metaaltechniek
Rijk Imminkhuizen Elevate

“Het rendement gaat met wel 100% omhoog.”

Rijk Imminkhuizen Elevate Xcelerate
Elevate en Xcelerate bij Imminkhuizen Metaaltechniek Een echt familiebedrijf in metaalbewerking, zo mag je Imminkhuizen Metaaltechniek zeker noemen. In...