Automatiseren op een Hermle

Automatiseren van een Hermle

Hermle is een Duitse machinefabrikant die gespecialiseerd is in diverse freesmachines. Over het algemeen worden Hermle-machines gekenmerkt door hun hoge nauwkeurigheid. Om het optimale rendement uit uw Hermle-machine te halen, is het aan te raden om deze te automatiseren. Cellro is in staat om de CNC-machines van Hermle te automatiseren. Xcelerate is hiervoor uitermate geschikt. Ook Skid is een automatiseringsoplossing die Cellro al vaker heeft gekoppeld aan een machine van Hermle.

Xcelerate in combinatie met een Hermle-machine

Hermle biedt toegankelijke CNC- machines met een groot bereik. Het merendeel van de Hermle-machines wordt aan de voorzijde beladen. Bij Hermle is er veel kennis over automatisering. De koppeling van een Hermle-machine met een automatiseringsoplossing zoals Xcelerate is daarom meestal zeer eenvoudig. Met Xcelerate van Cellro is het mogelijk om vrijwel alle 3-assige, 4-assige en 5-assige CNC-machines van Hermle naadloos te automatiseren. Zowel nieuwe als bestaande CNC-machines van Hermle kunnen door Cellro geautomatiseerd worden. Met hun reputatie voor kwaliteit en precisie zijn de CNC-machines van Hermle ideaal voor de productie van veeleisende onderdelen die nodig zijn in de moderne lucht- en ruimtevaart, de medische sector en de auto-industrie. Xcelerate van Cellro is hierop een uitstekende aanvulling.

Automatisering van een Hermle bij Debets Mechanical Support

Automatiseren met Cellro betekent een flexibelere en efficiëntere inzet van uw Hermle-machine van uw en medewerkers, meer productieoutput en een verbeterde concurrentiepositie. Onze klant Debets Mechanical Support heeft dit uit de eerste hand ervaren. Voor de kleine en middelgrote terugkerende series bleek Xcelerate de perfecte uitkomst. Xcelerate is gebruiksvriendelijk, snel en zeer flexibel op het gebied van product handling. Daardoor is men bij Debets Mehcanical Support in staat om de Hermle-machine optimaal te benutten. Vakmensen kunnen hun tijd nu gebruiken om meer werk op niveau te doen. Ook als er geen personeel aanwezig is, kan de Hermle CNC-machine zijn werk blijven doen dankzij het gerobotiseerde beladingssysteem van Cellro.

Ook een Hermle automatiseren? Wij geven graag persoonlijk advies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Xcelerate automatiseert onder andere deze CNC-machines:

Zij kiezen al voor automatiseren met Xcelerate:

Imminkhuizen Metaaltechniek
Rijk Imminkhuizen Elevate

“Het rendement gaat met wel 100% omhoog.”

Rijk Imminkhuizen Elevate Xcelerate
Elevate en Xcelerate bij Imminkhuizen Metaaltechniek Een echt familiebedrijf in metaalbewerking, zo mag je Imminkhuizen Metaaltechniek zeker noemen. In...