Voordelen van een Hermle

met robot beladingssystemen van Cellro

Neem contact op

Automatiseren van een Hermle

Hermle is een Duitse machinefabrikant die gespecialiseerd is in diverse freesmachines. Over het algemeen worden Hermle-machines gekenmerkt door hun hoge nauwkeurigheid. Om het optimale rendement uit uw Hermle-machine te halen, is het aan te raden om deze te automatiseren. Cellro is in staat om de CNC-machines van Hermle te automatiseren. Xcelerate is hiervoor uitermate geschikt. Ook Skid is een automatiseringsoplossing die Cellro al vaker heeft gekoppeld aan een machine van Hermle.

Xcelerate in combinatie met een Hermle-machine

Hermle biedt toegankelijke CNC- machines met een groot bereik. Het merendeel van de Hermle-machines wordt aan de voorzijde beladen. Bij Hermle is er veel kennis over automatisering. De koppeling van een Hermle-machine met een automatiseringsoplossing zoals Xcelerate is daarom meestal zeer eenvoudig. Met Xcelerate van Cellro is het mogelijk om vrijwel alle 3-assige, 4-assige en 5-assige CNC-machines van Hermle naadloos te automatiseren. Zowel nieuwe als bestaande CNC-machines van Hermle kunnen door Cellro geautomatiseerd worden. Met hun reputatie voor kwaliteit en precisie zijn de CNC-machines van Hermle ideaal voor de productie van veeleisende onderdelen die nodig zijn in de moderne lucht- en ruimtevaart, de medische sector en de auto-industrie. Xcelerate van Cellro is hierop een uitstekende aanvulling.

Ook een Hermle automatiseren? Wij geven u gratis advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Automatisering van een Hermle bij Debets Mechanical Support

Automatiseren met Cellro betekent een flexibelere en efficiëntere inzet van uw Hermle-machine van uw en medewerkers, meer productieoutput en een verbeterde concurrentiepositie. Onze klant Debets Mechanical Support heeft dit uit de eerste hand ervaren. Voor de kleine en middelgrote terugkerende series bleek Xcelerate de perfecte uitkomst. Xcelerate is gebruiksvriendelijk, snel en zeer flexibel op het gebied van product handling. Daardoor is men bij Debets Mehcanical Support in staat om de Hermle-machine optimaal te benutten. Vakmensen kunnen hun tijd nu gebruiken om meer werk op niveau te doen. Ook als er geen personeel aanwezig is, kan de Hermle CNC-machine zijn werk blijven doen dankzij het gerobotiseerde beladingssysteem van Cellro.

Video’s

“We draaien veel meer spindeluren”

Debets Mechanical Support is gevestigd in Meerssen en maakt draai- en freesonderdelen voor de med…

Debets Mechanical Support is gevestigd in Meerssen en maakt draai- en freesonderdelen voor de medische en meetindrustrie. Daarnaast doen zij ook nog een stuk assemblage en engineering. Het bedrijf is gespecialiseerd in prototypewerk en werkt vooral met seriegroottes van 1 tot 200. Een jaar geleden was Debets Mechanical Support op zoek naar een automatiseringsoplossing voor hun Hermle-machine. In hun zoektocht hebben zij verschillende bedrijven en producten vergeleken. Uit deze analyse bleek dat Xcelerate van Cellro het meest geschikt was voor hun automatiseringsvraagstuk.

“Wij hebben momenteel vier Xcelerates in werking”

De belangrijkste reden voor Anton Paar om gebruik te maken van automatisering was de beperkte rui…

De belangrijkste reden voor Anton Paar om gebruik te maken van automatisering was de beperkte ruimte en de beperkte mankracht waar het bedrijf mee te maken had. De productie-uren van de machines konden worden verhoogd door ’s nachts en in het weekend robots te gebruiken. Overdag worden de machines bediend door de medewerkers. De productieplanning werd hieraan aangepast; grote series worden ’s nachts ingepland en kleinere series overdag.

Xcelerate | Het automatische beladingssysteem

Xcelerate is bedoeld om één machine tegelijkertijd te beladen met werkstukken. Van draaibanken …

Xcelerate is bedoeld om één machine tegelijkertijd te beladen met werkstukken. Van draaibanken tot freesbanken en van slijpbanken tot meetbanken, Xcelerate zorgt ervoor dat productieseries automatisch afgewerkt worden. Het automatische beladingssysteem is te koppelen aan zowel nieuwe als bestaande CNC-machines. Dit maakt onbemande productie mogelijk voor een breed scala aan machines. Tijdens uw werkuren kunt u zich op het uitdagendere werk concentreren. Bovendien kan Xcelerate ook na sluitingstijd onbemand doordraaien.

Cellro automatiseert onder andere deze CNC-machines