Voordelen van een Hyundai WIA

met robot beladingssystemen van Cellro

Neem contact op

Automatiseren van een Hyundai WIA

Hyundai WIA is wereldwijd één van de grootste fabrikanten van CNC-machines. Het Koreaanse bedrijf heeft meer dan 200 verschillende types draai- en freesbanken in het leveringsprogramma. Het bedrijf heeft veel ervaring met het produceren van onderdelen voor de automobielsector, maar u kunt Hyundai WIA CNC-machines ook in diverse andere sectoren tegengekomen. Het automatiseren van een CNC-machine biedt veel voordelen. Lees hier wat de mogelijkheden zijn voor uw Hyundai WIA.

De koppeling tussen Cellro en Hyundai WIA

In principe is iedere CNC-machine van Hyundai WIA geschikt voor automatisering. Met name de kleine en middelgrote verticale bewerkingscentra en freesbanken zijn geschikt voor koppeling met een Cellro robot. Xcelerate X10, X20 of X60 past hier vanwege het formaat goed bij. Er zijn door Cellro al meerdere succesvolle koppelingen gemaakt met een Hyundai WIA-machine: bijvoorbeeld met de L300MSA, HD2600SY, HD2200MC en F500Plus. Ook voor andere series kan een koppeling eenvoudig gerealiseerd worden.

Ook een Hyundai WIA automatiseren? Wij geven u gratis advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal meer uit uw Hyundai WIA met Xcelerate

Cellro heeft jarenlange ervaring met het automatiseren van CNC-machines. Automatisering heeft een positief effect op het productieproces: het leidt tot een hogere productie en meer efficiëntie. Bestaande gebruikers van Xcelerate geven bijvoorbeeld aan dat het rendement met wel 100% omhoog gaat. Cellro levert vanuit een breed programma aan standaard robotcellen altijd automatiseringsoplossingen op maat, ook in combinatie met Hyundai WIA machines (zowel draaibanken als freesmachines). Wilt u bijvoorbeeld een robot die zo weinig mogelijk vloeroppervlak inneemt? Dan biedt Xcelerate uitkomst. Xcelerate is zeer compact, maar heeft wel een hoge opslagcapaciteit. Zo haalt u het maximale uit uw productieproces.

Video’s

Xcelerate | Het automatische beladingssysteem

Xcelerate is bedoeld om één machine tegelijkertijd te beladen met werkstukken. Van draaibanken …

Xcelerate is bedoeld om één machine tegelijkertijd te beladen met werkstukken. Van draaibanken tot freesbanken en van slijpbanken tot meetbanken, Xcelerate zorgt ervoor dat productieseries automatisch afgewerkt worden. Het automatische beladingssysteem is te koppelen aan zowel nieuwe als bestaande CNC-machines. Dit maakt onbemande productie mogelijk voor een breed scala aan machines. Tijdens uw werkuren kunt u zich op het uitdagendere werk concentreren. Bovendien kan Xcelerate ook na sluitingstijd onbemand doordraaien.

De verplaatsbaarheid van Cellro’s robot beladingssystemen

Door Xcelerate te verplaatsen, kunt u verschillende machinebewerkingen uitvoeren met behulp van C…

Door Xcelerate te verplaatsen, kunt u verschillende machinebewerkingen uitvoeren met behulp van Cellro’s robot beladingssysteem. Binnen 15 minuten is Xcelerate verplaatsbaar tussen maximaal 4 CNC-machines. Hierna kunt u direct verdergaan met het afwerken van uw jobs. Xcelerate wordt gecentreerd in de vloer door middel van conische gaten. In deze video ziet u hoe dit in zijn werk gaat.

Toegankelijkheid van de machine

Het koppelen van een automatiseringsrobot aan uw machine betekent vaak dat de machine tijdens pro…

Het koppelen van een automatiseringsrobot aan uw machine betekent vaak dat de machine tijdens productie niet meer toegankelijk is. Een veilig situatie moet immers altijd gewaarborgd blijven. De robot beladingssystemen van Cellro brengen daar verandering in, zonder dat dit de veiligheid van u en uw medewerkers in gevaar brengt. Er zijn vier verschillende veiligheidsmaatregelen die Cellro toepast om de toegang tot uw CNC-machine te behouden terwijl deze gekoppeld is aan Xcelerate of Elevate.

Cellro automatiseert onder andere deze CNC-machines