Automatiseren van een Leistritz

Wilt u uw Leistritz nog efficiënter inzetten? Dit is mogelijk met de automatiseringsoplossingen van Cellro! Het Duitse Leistritz, opgericht in 1904, is gespecialiseerd in CNC-machines voor de laatste bewerking van een product. Denk bijvoorbeeld aan de speedbanen in een tandwiel of het aanbrengen van de tanden van uw wormwiel. Leistritz-machines zijn dan ook zeer precies. De CNC-machines zijn breed inzetbaar bij alles wat met aandrijvingen te maken heeft. Om deze reden kunt u ze overal tegenkomen: van de verpakkingsindustrie tot de agrarische sector.

De koppeling tussen Xcelerate en Leistritz

Cellro heeft al verschillende Leistritz-machines geautomatiseerd. Het betreft de Nutenziehmaschinen (speedbaanschaafmachines) en wormwielfreesmachines. Xcelerate is een goede match met deze machines. De koppeling tussen Leistritz-machines en Xcelerate is dan ook eenvoudig gelegd. Het grote voordeel van Xcelerate is dat er opties kunnen worden toegevoegd. Onze Duitse klant Koch Pac-Systeme profiteert al van deze mogelijkheid. De wormwielfreesmachines van Koch moeten van tevoren namelijk worden ingevet. Dit heeft Cellro opgenomen in het geautomatiseerde productieproces. De wormwielen worden nu geheel automatisch ingevet door Xcelerate.

Xcelerate: eindeloze mogelijkheden

Cellro biedt met Xcelerate automatiseringsoplossingen op maat. Heeft u net als Koch Pac-Systeme extra stappen in uw productieproces? Of worden er meerdere producten bewerkt in één run? Xcelerate schakelt eenvoudig tussen verschillende handelingen en productsoorten. De software van Xcelerate maakt het mogelijk om altijd nieuwe opties toe te voegen. Huidige gebruikers zijn zeer te spreken over deze flexibiliteit. Ieder productieproces is immers uniek. Door de eindeloze mogelijkheden van Xcelerate haalt u altijd het meeste uit uw automatisering.

Dit merk is met name geschikt voor Xcelerate, maar we willen de deur open houden voor andere producten.

Ook uw Leistritz automatiseren? Wij geven graag persoonlijk advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cellro automatiseert onder andere deze CNC-machines:

Zij kiezen al voor automatiseren met Cellro's robot beladingssystemen: