Xcelerate belaadt Mazak CNC machine

Automatiseren op een Mazak

Automatiseren om meer productieve uren uit uw Mazak te halen? Dan is Xcelerate van Cellro voor u dé oplossing. Cellro heeft ruime ervaring met het koppelen van alle Mazak-machines. Zo automatiseerden we onder andere een Mazak Integrex i100S Matrix 2 voor een klant in de medische industrie en een Mazak Quick turn Smart 200.

Mazak is opgericht in 1919 en op dit moment een wereldwijde speler op het gebied van werktuigmachines. Bij Mazak staat: “Hoge kwaliteit”, “Geavanceerd” en “Internationaal” hoog in het vaandel. Cellro automatiseert op de volgende mazak machines:

  • Draaimachines
  • Multitaskmachines
  • 3-assigefreesmachines
  • 4-assige freesmachines horizontaal
  • 5-assinge freesmachine

Xcelerate kan gekoppeld worden aan alle soorten Mazak-machines en is in staat om kleine tot middelgrote series te verwerken. Huidige gebruikers van Xcelerate prijzen het gebruiksgemak en de flexibiliteit. Ze zijn in staat om hun Mazak optimaal te benutten. Overdag worden enkel stuks geproduceerd, in de nacht gebruiken zij hun Mazak voor kleine of middelgrote series. Ook als er geen personeel aanwezig is, kan de Mazak zijn werk blijven doen dankzij het gerobotiseerde beladingssysteem van Cellro.

Bent u ook nieuwsgierig geworden hoe u efficiënter gebruik kan maken van uw Mazak? Neem direct contact met ons op.

Ook automatiseren op een Mazak? Wij geven graag persoonlijk advies.

 

Xcelerate automatiseert onder andere deze CNC Machines:

Zij kiezen al voor CNC automatiseren met Xcelerate: