Voordelen van een Victor

met robot beladingssystemen van Cellro

Neem contact op

Automatiseren van een Victor

Wilt u het meeste halen uit uw Victor? Dan is het verstandig om uw productieproces te automatiseren. Dit verhoogt namelijk de efficiëntie en productstabiliteit. Victor Taichung is een Taiwanese CNC-fabrikant. Het bedrijf levert zowel bewerkingscentra als draaibanken (verticaal en horizontaal). Daarnaast staat het bekend om zijn multitasking machines, waarbij draaien en frezen worden gecombineerd. Lees hier welke automatiseringsmogelijkheden er zijn voor uw Victor CNC-machine.

Welke Victor machines kan Cellro automatiseren?

In principe is automatisering mogelijk bij iedere Victor CNC-machine. Deze beschikken namelijk standaard over de juiste interfaces voor koppeling met een robot. De kleinere CNC-machines (zoals draaibanken) zijn zeer geschikt voor koppeling met Xclerate. U heeft daarbij de keuze uit Xcelerate X10, X20 en X60. Bij de grotere machines, zoals bewerkingscentra, biedt Elevate uitkomst. Dit Cellro product biedt nog hogere handlingsgewichten en een grotere opslagcapaciteit.

Ook een Victor automatiseren? Wij geven u gratis advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Flexibele automatisering met Cellro

De robotbeladingssytemen van Cellro zijn bij uitstek geschikt voor high-mix low-volume. Heeft u bepaalde eisen in uw productieproces? Geen probleem: Cellro levert automatiseringsoplossingen op maat. Wij zorgen ervoor dat de automatisering perfect aansluit op uw Victor. Het is zelfs mogelijk om Xclerate aan te sluiten op meerdere CNC-machines. Zo haalt u het meeste rendement uit uw automatisering en kunt u uw productieproces optimaliseren. Lees hier ervaringen van klanten die reeds profiteren van de flexibele automatiseringsoplossingen van Cellro.

Video’s

Xcelerate | Het automatische beladingssysteem

Xcelerate is bedoeld om één machine tegelijkertijd te beladen met werkstukken. Van draaibanken …

Xcelerate is bedoeld om één machine tegelijkertijd te beladen met werkstukken. Van draaibanken tot freesbanken en van slijpbanken tot meetbanken, Xcelerate zorgt ervoor dat productieseries automatisch afgewerkt worden. Het automatische beladingssysteem is te koppelen aan zowel nieuwe als bestaande CNC-machines. Dit maakt onbemande productie mogelijk voor een breed scala aan machines. Tijdens uw werkuren kunt u zich op het uitdagendere werk concentreren. Bovendien kan Xcelerate ook na sluitingstijd onbemand doordraaien.

De verplaatsbaarheid van Cellro’s robot beladingssystemen

Door Xcelerate te verplaatsen, kunt u verschillende machinebewerkingen uitvoeren met behulp van C…

Door Xcelerate te verplaatsen, kunt u verschillende machinebewerkingen uitvoeren met behulp van Cellro’s robot beladingssysteem. Binnen 15 minuten is Xcelerate verplaatsbaar tussen maximaal 4 CNC-machines. Hierna kunt u direct verdergaan met het afwerken van uw jobs. Xcelerate wordt gecentreerd in de vloer door middel van conische gaten. In deze video ziet u hoe dit in zijn werk gaat.

Toegankelijkheid van de machine

Het koppelen van een automatiseringsrobot aan uw machine betekent vaak dat de machine tijdens pro…

Het koppelen van een automatiseringsrobot aan uw machine betekent vaak dat de machine tijdens productie niet meer toegankelijk is. Een veilig situatie moet immers altijd gewaarborgd blijven. De robot beladingssystemen van Cellro brengen daar verandering in, zonder dat dit de veiligheid van u en uw medewerkers in gevaar brengt. Er zijn vier verschillende veiligheidsmaatregelen die Cellro toepast om de toegang tot uw CNC-machine te behouden terwijl deze gekoppeld is aan Xcelerate of Elevate.

Cellro automatiseert onder andere deze CNC-machines