Nee, aan het configureren van een automatiseringsafloop komt geen regel code te pas. Bij CNC-programmering mogen we rustig spreken van zeer specialistische kennis. Bij robotprogrammering ook maar dat specialisme zit in onze software. Bij Cellro praten wij dan ook niet over “programmeren” maar over “configureren”.

Benieuwd hoe eenvoudig dat configureren nu écht gaat? Maak eens een vrijblijvende afspraak in ons democentrum en ervaar het zelf! Neem gerust een voorbeeld werkstuk mee.