Binnen standaard software zijn er veel functionaliteiten mogelijk en kunt u als gebruiker eenvoudig uw automatisering bedienen. Daar is geen programmeerkennis voor nodig! Indien gewenst kunnen er klantspecifieke aflopen en functies toegevoegd worden. Deze worden door Cellro voorbereid en toegevoegd aan het systeem. Om hierin aanpassingen te doen, kan Cellro extra training verzorgen en adviseren we om de basiscursus bij FANUC te volgen.