Whitepaper: Besturingssoftware voor universele handling systemen

Software kom je overal tegen. Gadgets die we dagelijks gebruiken, de productiesystemen die deze gadgets vervaardigen: alles wordt aangestuurd door software. Spreken we over productie en het automatiseren van productie, dan spreken we over het werkterrein van de industriële automatisering.

Software: een serieuze afweging bij de aankoop van nieuwe automatisering

Een van de doelen van dit whitepaper is industriële software in de spotlight te plaatsen. Want ondertussen is deze software uitgegroeid tot de belangrijkste component van veel automatiseringsoplossingen. Het heeft grote invloed op gebruik, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. Na het lezen van dit whitepaper bent u nog geen software-expert. Echter zal het wel bewustzijn creëren over de complexiteit van bepaalde productiesystemen. Dit whitepaper maakt duidelijk dat software een serieuze afweging moet zijn bij de aankoop van nieuwe automatisering. Ook belangrijk is de keuze voor een automatiseringspartner die een toekomstbestendig platform biedt en duidelijk de kracht en structuur van een softwareplatform kan uitleggen. Want software wordt in de toekomst alleen maar belangrijker.

De oplossing voor een complex besturingsprobleem

Dit whitepaper zoomt in op een vrij complex besturingsprobleem: een ontwerp van een universeel systeem voor het automatiseren van productieprocessen. In plaats van een systeem voor één specifieke toepassing gaat het in dit paper om een systematiek die breed inzetbaar is voor diverse toepassingen. Voor systeemintegratoren is dit een belangrijk gereedschap wanneer afnemers verschillende besturingseisen hebben. De oplossing is gebaseerd op uitgangspunten, principes en methodieken, waardoor het ook te begrijpen is als u niet thuis bent in software.

Meer info

Wilt u na het lezen van de whitepaper meer weten of wilt u direct contact opnemen? Dan staan onze specialisten altijd voor u klaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.