BLIJF GROEIEN...

XCELERATE X15 & X35

Grotere flexibiliteit voor pallet- en producthandling

Download brochure

Xcelerate X15 & X35

Twee van onze meest recente modellen binnen de succesvolle Xcelerate serie. Xcelerate laat zich uitstekend inpassen in de bestaande lay-out van uw machinepark en biedt dé oplossing voor uw automatiseringsbehoefte van uw CNC machines. Zo zet u eenvoudig de stap naar een flexibele en betrouwbare onbemande productie van uw machinepark.

Met de Xcelerate serie robotiseert u makkelijk inpasbaar verschillende CNC bewerkingen zoals draaien, frezen en slijpen. Bovendien is de Xcelerate serie universeel inzetbaar voor alle merken CNC machines, nieuw en bestaand. Omdat er keuze is uit verschillende modellen is Xcelerate altijd de meest passende en economische oplossing voor uw situatie. U realiseert een hoge return on investment en een robuuste innovatie oplossing die met uw behoeften meebeweegt!Download technische specs

Onze alleskunner

De eerste, nieuwe modellen zijn verkocht en geïnstalleerd! Een vooraanstaand bedrijf in de productie en implementatie van kritische machinecomponenten is een van deze gelukkigen. Gericht op partnerschap en het opbouwen van een duurzame relatie met internationale ervaring en een hoog serviceniveau voor hun klanten, is dit een klant met een visie die naadloos bij Cellro aansluit.

Uw klanten vragen om flexibiliteit: series worden kleiner, maaktechnologieën veranderen, levertijden zijn korter en de vakmensen zijn steeds moeilijker te vinden. De dagelijkse uitdaging om alle processen in de productie met elkaar te verbinden zorgt ervoor dat vooral de mensen druk zijn en de spindel maar ca. 30% daadwerkelijk draait. Xcelerate is, net als de andere drie producten uit de Cellro Product Line, rijk aan functionaliteiten, waardoor u vandaag nog eenvoudig begint en tegelijk voorbereid bent op de toekomst.

Download brochure

Nog niet bekend met de rest van de Xcelerate familie?

Met Xcelerate krijgt u een pareltje in uw productie. Door het geheel eigen frame is Xcelerate eenvoudig te verplaatsen naar een andere machine zodat de robot in te zetten is bij de machine waarbij uw het meest geschikte werkt heeft. Moeiteloos werkt Xcelerate verschillende soorten series weg.  Het laat zich vaak bewijzen met een snelle acceptatie op de werkvloer en draait al gauw verschillende series onbemand. De toegang tot de machine blijft open zodat de operator eenvoudig een blik in de machine kan werpen. Wel zo’n fijn gevoel. Xcelerate Serie biedt een grote range aan modellen. Met een robot handlingsrange van 12 tot 70 kg is er ruimte voor lichte en middelzware producten. Ook spantangen, klemmen en pallets zijn op te slaan.

Meer over onze producten >

Met Cellro kiest u voor partnerschap

 

  • U krijgt een innovatieve partner voor robotisering
  • U krijgt een partner die toekomstbestendige oplossingen bouwt in lijn met Industry 4.0
  • U krijgt modulaire oplossingen en u begint eenvoudig met groeien naar complexe oplossingen
  • U krijgt heldere en nuttige functionaliteiten
  • U krijgt de beste kwaliteit en een mooi, robuust design gecombineerd met  hoogwaardige componenten  (FANUC, SCHUNK, SIEMENS, LEUZE).

 

Cellro wil inventieve ondernemers meenemen de nieuwe wereld in. Acteren in uw productie om kwart voor twaalf in plaats van constateren om kwart over twaalf. Realtime inzichten en de ontsluiting van productiedata ontzorgen uw operator bij het plannen en organiseren van de productie. Niet van één stuk, niet van één serie maar juist 10- tallen series achter elkaar, onbemand. Essentieel voor wie met dezelfde mensen en middelen de productie capaciteit én omzet wil verhogen.

Innovatieve ondernemers willen vandaag beginnen en zijn vaak ook al begonnen. Zij tonen visie en lef. Wel wilt u natuurlijk weten dat u de juiste stappen maakt om uw productie te robotiseren, digitaliseren en integreren. Dit is een vraag die steeds meer klanten en relaties van Cellro bezighoudt.

Cellro deelt haar kennis en technologieën om u vooruit te helpen. Cellro. Think ahead.