Personen bekijken Xcelerate
Logo Dormac CNC Solutions De Goorn

Tijdens het Open Huis van Dormac CNC Solutions worden er een achtiental draai- en freescentra uitgerust met componenten die een hoge procesbetrouwbaarheid en –continuïteit mogelijkheid maken. Dormac weet als geen ander dat metaalbewerkingsbedrijven niet alleen opzoek zijn naar geschikte bewerkingsmachine, maar ook steeds hogere eisen stellen aan procesbetrouwbaarheid, efficiency en continuïteit.

Openingstijden:
Donderdag 9 november: 10:00 – 21:00
Vrijdag 10 november: 10:00 – 21:00 (aansluitend feestavond met DJ)
Zaterdag 11 november: 10:00 – 15:00

Adres:
Dormac CNC Solutions
Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn

Inschrijving

Bekijk onder andere onze Xcelerate X20 met Fixture Exchange

Xcelerate is sterk in het beladen van CNC-machines met werkstukken. Door zijn compacte bouw is Xcelerate gemakkelijk bij te plaatsen en blijft de machine vrij toegankelijk om ook handmatig te blijven beladen. Hierdoor is Xcelerate een echte automatisering, bedoeld om de vakman te ondersteunen met een dagelijkse output verhoging van 20%.

Fixture Exchange
De Fixture Exchange is het antwoord van Cellro op de tegenwoordig steeds complexer wordende productietaken. Werkstukken hebben vaak zeer uiteenlopende vormen en maten. Aangezien elk product op een freesmachine vastgeklemd moet worden, moeten deze klemmen vaker worden omgewisseld. Dankzij de Fixture Exchange kan de verwerking van verschillende producten zeer eenvoudig en efficiënt worden geautomatiseerd.

Enkele voordelen van Xcelerate:

  • Flexibele werkstuk plaatsing
  • Hoge werkstuk opslagcapaciteit
  • Compact vloeroppervlak
  • Mobiliteit

Ja, registreer mij voor het event

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontmoet ons