Training en Demonstratie bij Cellro

Training & installatie

Wat kan u als klant verwachten van installatie en training door Cellro wanneer u investeert in een van onze standaardproducten? Wij ontzorgen u geheel bij het plaatsen van ons systeem in uw bedrijfshal en realiseren daarbij tevens de koppeling met uw CNC-machine. Daarnaast zullen wij uw medewerkers voorzien van een opleiding, zodat zij direct met het nieuwe systeem aan de slag kunnen.

Systeem Installatieduur
C-Mate 1 week
Xcelerate X10, X15 en X20 1 week
Xcelerate X35 en X60 2 weken
Elevate 3 weken
Ultimate 3 tot 4 weken

Hoe verloopt het traject van koop tot training op het geïnstalleerde systeem

Wanneer één van bovengenoemde systemen wordt gekocht bij Cellro hanteren wij onderstaande werkwijze. Onze experts dragen het verkochte systeem over aan operations en aan een projectleider. De projectleider treedt in contact met de klant om definitieve afstemming te bereiken. Hierin wordt de omvang van de verkoop nogmaals doorlopen, en wordt de planning afgestemd.

De projectleider is de tussenpersoon tussen het operationele team van Cellro en u als klant. Het doel van de PL is het project zo goed mogelijk op schema uit te voeren, en de klant te ontzorgen. Dit is van belang omdat een klant vaak niet weet wat hen te wachten staat.

Training

Bij elke robot automatisering die Cellro oplevert hoort een training, deze training wordt in twee delen uitgevoerd bij de klant.

Het eerste deel is een training voor de robot die door Cellro wordt gebruikt, hoe moet de robot met de hand (teachpendant) bewogen worden? Dit is een must om te weten wanneer de robot hersteld dient te worden na een onderbreking door bijvoorbeeld een noodstop of na een stroomstoring.

Deel twee is de specifieke training voor de robot automatisering voor het gekozen systeem. Denk hierbij aan de product configuraties (welke producten en hoeveel), de inlay’s, welke cyclus er afgelopen moet worden (denk hierbij aan centreren/omkeren, afblazen, etc.).

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.