Service & veiligheid

Om de beschikbaarheid van uw robotcel te waarborgen heeft Cellro Automation een service-afdeling met hierin eigen specialisten, die op hun eigen vakgebied breed zijn opgeleid. Met dit team staan wij elke werkdag paraat om onze klanten een snelle en adequate ondersteuning te bieden.

Onze service-afdeling is ingericht om ondersteuning te bieden op verschillende disciplines: het in bedrijfstellen van uw robotcel, het uitvoeren van correctief en/of preventief onderhoud, het verhelpen van onverwachte stilstand, het doorvoeren van modificaties aan uw robotcel en het leveren van reserveonderdelen.

Veel van de storingsmeldingen worden door ons serviceteam opgelost met behulp van onze online remote verbinding. Deze komt tot stand via een internetverbinding tussen Cellro en een modem dewelke in uw robotcel geconfigureerd is. Op deze wijze kunnen wij op afstand de status van een robotcel beoordelen en u ondersteunen met het oplossen van een storing of wijzigingen / modificaties doorvoeren in de software. Dit is een snelle manier om ondersteuning te bieden. Wanneer blijkt dat een storing niet te verhelpen is m.b.v. de remote verbinding, dan wordt er in overleg met de klant een vervolgactie gepland.

Gegarandeerde beschikbaarheid van onderdelen is een belangrijk onderdeel om de operationele beschikbaarheid van een installatie te waarborgen. Op verzoek stellen wij een lijst samen met reserveonderdelen specifiek gericht op de gebruikssituatie van een robotcel. Met behulp van deze lijst kan de klant een keuze maken in het wel of niet op voorraad hebben van bepaalde kritische onderdelen.

Onze klanten hebben geïnvesteerd in een automatiseringsoplossing van Cellro om hun concurrerende positie in de markt te behouden en/of te vergroten. Het doel van onze service-afdeling is dan ook om dit samen met de klant niet alleen in stand te houden, maar waar mogelijk ook nog verder uit te bouwen.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking. Heeft u een vraag of wilt u een storing melden? Bel ons op +31 (0)318 627100. Mailen kan natuurlijk ook: service@cellro.com

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.