Cellro AMB - Elevate & Xcelerate
AMB Stuttgart logo Cellro Stuttgart, Duitsland

Cellro is aanwezig op de AMB 2018 die van 18 tot en met 22 september in Stuttgart wordt gehouden. Tijdens deze vakbeurs zetten we meerdere systemen in de schijnwerpers. Vooral onze nieuwste innovatie zal de belangstelling wekken: Elevate. We verwelkomen u met onze nieuwste automatiseringsoplossingen op stand 6A50. Bestel hieronder tickets voor een ontmoeting met een vertegenwoordiger van Cellro.

Elevate is onze nieuwste innovatie en de grote broer van onze populaire Xcelerate. Elevate wordt gebruikt voor het laden en lossen van CNC-machines en bouwt voort op dezelfde modulaire technologie als Xcelerate. De machines zijn vergelijkbaar qua compactheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Elevate kan echter veel meer gewicht hanteren, heeft meer opslagruimte en kan worden gebruikt aan twee machines tegelijk.

Elevate op de AMB
Een belangrijke eigenschap van Elevate is dat het een hoge capaciteit kan hanteren en toch minimale ruimte in beslag neemt. Het systeem is lang en slank, en laat de gebruiker toe tot wel 28 trays op te slaan, op een vloeroppervlakte tot 2,8 m² tot 5 m², afhankelijk van de gekozen configuratie. Dit komt neer op een verbluffende 14 m² aan opslagcapaciteit voor producten met een afmeting van 100 x 100 mm. Een ander interessant kenmerk is de Smart Storage-technologie. Deze technologie verhoogt de kostenefficiëntie aanzienlijk door verloren ruimte te minimaliseren en de verplaatsingstijd van de robot tussen machine en tray te verminderen.

Elevate bouwt voort op de bestaande modulaire technologieën die Cellro in haar systemen gebruikt. Daardoor is Elevate compatibel met veel modules die worden gebruikt met Xcelerate, waardoor gebruikers het systeem kunnen afstemmen op hun specifieke behoeften. Laat u overtuigen door de voordelen op de Cellro-stand (6A50). Elevate zal haar indrukwekkende efficiëntie demonstreren door producten op twee machines tegelijk te handelen.

Andere hoogtepunten op de AMB
Naast Elevate stelt Cellro ook Xcelerate voor, het topsysteem waar alles mee begon. Een basisconfiguratie van Xcelerate X10 zal zijn ongeëvenaarde compactheid en gebruiksvriendelijke bediening laten zien. Daarnaast zal een tweede Xcelerate X20-systeem worden gedemonstreerd, dat specifiek is uitgerust met de Fixture Exchange- en transportkarmodules. Dit stelt de gebruiker in staat om meerdere freesseries samen te voegen tot één onbemande productiecyclus. Goed om te weten voor eigenaars van draaibanken: de Collet Exchange-module van Cellro is een vergelijkbare technologie om meerdere draaiseries te combineren.

Deze partners doen ook mee:

U moet niet verrast zijn als u bij andere standen ook Cellro-systemen ziet; verschillende van onze partners zullen er hun oplossingen tentoonstellen:

Partner: GRESSEL AG
Stand: 1H37
Demonstreert: Een efficiënt systeem, genaamd BOLT-IT, met klemmen voor onderdeelhantering bij freesmachines, dat volledig is geïntegreerd met Xcelerate.

Partner: GF Machining Solutions GmbH
Stand: 7C31
Demonstreert: Xcelerate X20 naast een Mikron MILL S 400 U. Dit is een bijzondere opstelling, aangezien Xcelerate zo achter de machine wordt geplaatst, waardoor de voorkant volledig toegankelijk is. GF Machining Solutions GmbH is gespecialiseerd in extreem veeleisende, hoogwaardige producten.

Kom langs

Wij hopen u te mogen verwelkomen op de Cellro-stand (6A50) in Stuttgart van 18 tot en met 22 september. Wenst u graag een vertegenwoordiger van Cellro te spreken op een vast tijdstip? Dat kan. Bekijk hier de mogelijke afspraakmomenten en schrijf u in.

Over de AMB

De vorige editie van de AMB, twee jaar geleden, trok 90.000 bezoekers. Dit jaar is er zelfs nog meer ruimte beschikbaar gemaakt voor innovaties. Een extra oppervlakte van 15.000 m² geeft standhouders de gelegenheid om nog meer producten en vernieuwende oplossingen voor te stellen.

Dat maakt de AMB dit jaar nog aantrekkelijker en waardevoller voor bezoekers. Van 18 tot en met 22 september zetten 1.500 standhouders uit meer dan 30 landen hun producten voor machines en gereedschap voor metaalbewerking in de spotlights. Laat u inspireren door de nieuwste innovaties. Schrijf u in via het formulier hieronder!