TechniShow 2018 Cellro
Stork Motion logo Billigheim, Duitsland

STORK MOTION opent haar deuren

Op 4 mei opent STORK MOTION haar nieuwe pand in Billigheim. STORK MOTION is opgericht in 2017 door Björn Hedrich en Doris Schmiedt en vormt samen met STORK Machinenüberholungen GmbH de STORK GROUP.

Met veel passie en plezier voor hun vak, bedient STORK MOTION haar klanten.

Dit is niet alleen in machine onderhoud en service maar sinds kort ook in automatisering met Cellro als partner. Tijdens het open huis toont STORK MOTION Xcelerate X20 aan een demo machine. Klanten en relaties maken kennis met deze laagdrempelige automatiseringsoplossing dat zich eenvoudig in laat zetten bij verspaners.

Xcelerate is sterk in product handling voor verschillende machine bewerkingsprocessen zoals draaien, frezen en slijpen. Door de compacte bouw blijft de machine toegankelijk voor de operator en is de interactie met mens en machine erg hoog. Xcelerate kan de meest uiteenlopende product vormen beladen en ontladen. De bediening van Xcelerate is eenvoudig en pragmatisch ingericht. Daarom is het een aanwinst voor elke verspaner die een hogere productie output met zijn machine wil bereiken.

Meer weten over STORK MOTION en over de opening, bezoek de website.