Automatiseren van een Microcut

Wilt u het meeste uit uw Microcut halen? Dan is het verstandig om het productieproces te automatiseren met Xcelerate van Cellro! Zo draait u namelijk meer productieve uren. Microcut, opgericht in 1983 en onderdeel van Buffalo Machinery, is een van de grootste Taiwanese producenten van metaalbewerkingsmachines. Het bedrijf levert verschillende CNC-machines, van draaibanken tot freesmachines. Deze freesmachines zijn speciaal ontworpen voor de bewerking van twee type legeringen: niet-ijzerhoudende en hittebestendige, roestvrije titanium legeringen. De CNC-machines van Microcut komt u tegen in diverse sectoren: de medische, automotive, hydraulische, en meer.

 

Welke Microcut machines kan Cellro automatiseren?

In principe kan Cellro iedere Microcut machine automatiseren. Alle Microcut machines zijn namelijk uitgerust met een interface die koppeling aan een robot mogelijk maakt. Ook kunnen er opties aan de machine worden toegevoegd, zoals automatische klemmen en deuren. Dit laatste is een vereiste als u uw Microcut machine wilt laten automatiseren. Overige vereisten voor automatisering zijn er niet. De koppeling tussen een robot van Cellro en een Microcut machine is eenvoudig gemaakt. U kunt hierbij het beste kiezen voor een robot die tot 20 kg kan laden. Xcelerate X20 en X60 zijn de meest geschikte opties voor de automatisering van uw Microcut.

Xcelerate: breed inzetbaar en flexibel

Heeft u bepaalde eisen in het productieproces met uw Microcut? U kunt Xcelerate altijd hierop aanpassen! Cellro levert namelijk automatiseringsoplossingen op maat en zorgt ervoor dat Xcelerate perfect aansluit op uw Microcut. Huidige gebruikers van Xcelerate zijn zeer te spreken over deze flexibiliteit en het gebruiksgemak. Zo kan Xcelerate eenvoudig aangesloten worden op meerdere CNC-machines. Op deze manier wordt Xcelerate optimaal benut en haalt u het meeste uit uw productieproces.

Ook uw Microcut automatiseren? Wij geven graag persoonlijk advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cellro automatiseert onder andere deze CNC-machines:

Zij kiezen al voor automatiseren met Cellro's robot beladingssystemen: