Cellro Xcelerate aanwezig op evenement
Messe EMO Logo Hannover

Op de komende EMO, die van 16 tot en met 21 september plaatsvindt in Hannover, presenteert het jarige Cellro de nieuwste aanwinst in de Xcelerate lijn: de Xcelerate X60. Hiermee geeft Cellro een uitstekend praktisch voorbeeld van het thema van de EMO 2019: Smart technologies driving tomorrow’s production.

Xcelerate X60: meer capaciteit, meer mogelijkheden

Xcelerate X60, de nieuwste telg uit de Xcelerate familie, sluit naadloos aan bij het gedachtengoed van Xcelerate. Flexibel, laagdrempelig en compact, maar dan met meer opslagcapaciteit en een hoger robothandelingsgewicht (tot 70 kg).

Om de familie compleet te maken op de EMO, is ook de Xcelerate X10 te zien: een krachtige weergave van een laagdrempelige start in het automatiseren van CNC-machines. Daarnaast ziet u de Xcelerate X20, uitgerust met de optie Collet Exchange. Deze vergemakkelijkt de automatisering van kleine series op een draaibank in de onbemande uren. Naast de Xcelerate familie vindt u op de EMO ook de Elevate E80: onze oplossing voor geautomatiseerde productie bij een grote diversiteit aan productseries.

Ook op de stand van onze partner Gressel AG zal u Xcelerate in werking kunnen zien met een zeer interessante innovatie voor verspaners die kleine series of enkel stuks op hun freesmachine willen automatiseren.

Collet Exchange en Fixture Exchange

Elevate wordt op de EMO voorzien van de optie Fixture Exchange, waarmee de gebruiker meerdere freesseries samen kan voegen tot één onbemande productiecyclus. De functies Collet Exchange en Fixture Exchange zijn goede voorbeelden van de modulariteit en de toekomstige uitbreidbaarheid van de Cellro systemen. Productieprocessen zijn aan verandering onderhevig. Cellro ontwikkelt daarom continu nieuwe opties die achteraf toe te voegen zijn. Zo stellen we u in staat om naar wens laagdrempelig te beginnen met automatiseren. Tegelijkertijd bent u daarmee voorbereid op de toekomst.

Wie jarig is trakteert!

Kom langs bij Cellro en maak kennis met Xcelerate X60! Wij laten u graag de voordelen zien van dit innovatieve systeem, alsook van de andere Xcelerate verschijningsvormen en Elevate. En wie jarig is, trakteert! We laten u natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. Wij zien u graag in Hannover!

Locatie en tijd

Locatie: Hannover, Duitsland

Stand Cellro: Hal 27 | D21

Stand Gressel: Hal 5 | A23

Datums: 16 t/m 21 september 2019

Openingstijden: 09:00-18:00 (ma-vrij), 09:00-16:00 (za)

 

Vraag hier uw gratis toegangskaart aan!